Barevná LED žárovka už dnes není drahá a zároveň ušetří další peníze

Barevná LED žárovka může rozjasnit domov jakoukoliv barvou a má i velký vliv na naše zdraví. Jak se dají používat a čím je ovládat?

Obyčejná žárovka už dnes nikoho moc neoslní, ale hlavně ani obyvatele domu nebo bytu, kde je umístěna. Výběr barevného tónu je pokročilou záležitostí, kterou můžete chtít. Proč ale neskloubit více chytrých funkcí, které vám usnadní život a v neposlední řadě dokážou i zlepšit zdraví?

Barevné LED žárovky zpříjemní atmosféru

Barevné chytré žárovky disponují mnoha funkcemi. Kromě výběru barvy, kterou budou svítit, jsou i stmívatelné žárovky, dá se ladit jejich barevná teplota, ovládají se telefonem nebo jiným chytrým zařízením a v neposlední řadě je můžete automatizovat.

Chytrá žárovka Meross má vše, o čem píšeme. Funguje sama o sobě, takže nemusíte nic dalšího, jako například hub, dokupovat. Jen ji našroubujete do závitu a nastavíte pomocí telefonu. Zvolíte barvu, teplotu, případně automatizujete její zapnutí a vypnutí. Navíc dokáže ušetřit o 78 % energie ve srovnání se žárovkami s podobným jasem. A za pár set korun získáte schopný doplněk, který při správném ovládání a barevné teplotě utuží i vaše zdraví.

Bez barvy, ale stále chytře

Jestli nehodláte svítit barevně a stačí vám jen chytré funkce, tak si můžete koupit Xiaomi Mi Smart Bulb. Ta je o něco levnější a kromě výběru barevného tónu a teploty nabízí vše, co předchozí model. 

Žárovky lze ovládat přes několik rozhraní, jako je například Amazon Alexa nebo Google Assistant. Oba systémy umí poroučet žárovce i hlasem. Jen tedy řeknete svůj povel a žárovka se podle toho zařídí.