Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic zajistí kvalitní poslech za skvělou cenu

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic jsou kvalitní bezdrátová sluchátka, která můžete brát všude s sebou a vydrží na jedno nabití přehrávat hudbu celý den.

Jestli hledáte dobrá sluchátka na sport nebo použití venku na cestě do práce, tak vás budou zajímat tato Xiaomi Mi Earbuds Basic. Dokonce se jedná už o jejich druhou verzi a výrobce je dokázal znatelně vylepšit. Nabídnou tak moderní Bluetooth 5.0 se stabilním dosahem až na 10 metrů, dlouhou životnost baterie a v neposlední řadě kvalitní hudební přednes.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Sluchátek s nabíjecím pouzdrem je na trhu opravdu hodně. Značná část z nich se snaží inspirovat hlavně od Applu. AirPod nebo AirPods Pro jsou vzorem pro ostatní, ale uživatele by mohla odradit jejich cena. Ještě nedávno se totiž dražší model Pro prodával za více jak 7 000 Kč. A to jsou už opravdu peníze, které leckdo za malá bezdrátová sluchátka neobětuje.

Nemusíte ale sahat do kapsy tak hluboko. Podobných sluchátek je celá řada a pokud oželíte pár funkcí, lze se dostat na o hodně zajímavější cenu. Bezdrátová sluchátka od Xiaomi mají ideální tvar s gumovými koncovkami. Pokud by vám sluchátka v uchu neseděla, je v balení sada náhradních špuntů. Dále mají ovládání na malé plošce z boku, takže rychle přijmete hovor, zastavíte přehrávání hudby nebo přeskočíte na další skladbu. Integrovaný mikrofon je samozřejmostí.

Výdrž na jedno nabití činí kolem 4 hodin. Poté zase sluchátka vložíte do krabičky a za hodinu a půl se nabijí na další 4 hodiny. Takto můžete celý proces opakovat skoro 4x a krabička pořád bude dodávat energii než se vybije. Máte tak nabito na velmi dlouhý den!