Silikonový obal na AirPods zvládne zabránit škrábancům a přinese i něco navíc

Silikonový obal na AirPods se hodí v případě, když chcete mít jistotou, že se vám krabička se sluchátky nepoškrábe. Také ale můžete dostat další šikovné funkce.

Apple sluchátka AirPods jsou ve své první i druhé generaci obdařena nabíjecí krabičkou. V novějším provedení podporuje i bezdrátové nabíjení a nejnovější AirPods Pro přinesla drobnou změnu velikosti. A i když je nabíjecí krabička vyrobena z velmi tvrdého plastu, určitě je lepší ji nosit v pouzdře.

Silikonový obal na AirPods jako základní ochrana

AirPods case je z hodně tvrdého plastu, takže snese opravdu hodně. Na druhou stranu je bílý, takže na něm bude veškerá špína vidět a hlubší škrábance mu prostě slušet nebudou. Určitě tak uvažujte o nějakém obalu na AirPods.

Základní možností je pořídit silikonový obal. Ten není nijak extra tvrdý, ale zvládne pojmout spoustu škrábanců, které by jinak skončily na nabíjecí krabičce AirPods. Spousta z obalů má na sobě i šikovnou karabinu, kterou si můžete připnout za pásek nebo k batohu.

Hodně odolná pouzdra na AirPods vyrábí společnost Spigen. Třeba takový Spigen Tough Armor je skutečným brněním. Stále je pouzdro vyrobeno ze silikony, ale má na sobě vyztužené hrany.

Ochranné pouzdro na AirPods Pro

Nejnovější AirPods Pro už také dostala od výrobců třetích stran nabídku různých obalů. Mezi nejzákladnější patří průhledné pouzdro na AirPods Pro nebo jednobarevná pouzdra pro AirPods.

Dají se ale sehnat i pouzdra na AirPods, která nabízejí další funkce. Hlavně bezdrátové nabíjení. To je řešeno tak, že do takového pouzdra dáte AirPody s krabičkou, připojíte je přes lightning port a už můžete vesele bezdrátově nabíjet. Celé zařízení se jen nepatrně zvětší. Bezdrátové nabíjení AirPods povýší na další úroveň a jestli vám doma už nějaká ta bezdrátová nabíječka straší, nemusíte neustále všude tahat kabely.

➡️Obaly na AirPods