Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Voděodolný reproduktor za příznivou cenu koupíte od CellularLine. A máte klid!

Voděodolný reproduktor CellularLine je jistou volbou pro všechny, kteří se bojí, že třeba na zahradě u bazénu svoje ozvučení zničí. S certifikací IPX4 se bát nemusíte. Nevadí mu déšť ani stříkající voda.

Společnost CellularLine je známá svými produkty k mobilním telefonům. Můžete od ní koupit powerbanky, bezdrátové nabíječky nebo třeba sluchátka. Bluetooth reproduktory ale také umí a v nabídce jich má hned několik. Je velmi příjemné, že všechny jsou voděodolné a splňují nároky na certifikaci IPX4, která přesně říká, že zařízení je odolné proti vodě, která stříká na zařízení ze všech úhlů, při tlaku 50–150 kN/m2, v množství 10 litrů za minutu po dobu nejméně 5 minut.

Voděodolný reproduktor, co nestojí mnoho

Bezdrátové reproduktory jsou různé kvality a zatímco za ty nejlevnější dáte pár stovek korun, nejdražší se mohou pohybovat i v relacích desítek tisíc. CellularLine nabízí zlatý střed, takže cenově i kvalitativně jsou produkty vyrovnané a za svoje peníze dostanete odpovídající výkon a funkce.

CellularLine Thunder je vstupním modelem, který má v sobě duální reproduktory o výkonu 10 W a dokonce splňuje i přísnější normu IPX7. Díky tomu dokáže vydržet i metr pod vodou. Nevadí tak, když do bazénu spadne. Na jedno nabití hraje 10 hodin a kromě bluetooth ho propojíte i klasickým 3,5mm jackem.

CellularLine Twister je větším reproduktorem, který nabízí 20W výkon. Také dokáže hrát až 10 hodin na jediné nabití a protože má 360stupňový design, i zvuk se z něj šíří všemi směry. A když někdo zavolá, hovor pohodlně přijmete i přes něj.

CellularLine Hurricane spojuje vše, co nabízí předchozí dva reproduktory a přidává ještě odolnější konstrukci. Je obalený tvrdým plastem a výztužemi, takže mu nevadí menší pády. Certifikace IPX7 také zvládne metrovou hloubku vody a 360stupňové ozvučení dodá zvuku potřebný prostor.

CellularLine Typhoon je nejdražším produktem v tomto výběru, ale také nejvíce pokročilým. Rovnou 30W výkon skvěle ozvučí i větší prostory. Kromě vžše uvedených funkcí disponuje i certifikací Audio Quality Lab®, která zajišťuje výborný zvuk za všech podmínek.