Průhledný obal na mobil nechá vyniknout design telefonu a nestojí moc

Průhledný obal na mobil je velmi častým řešením, jak ochránit svůj telefon. Výhody jsou jasné, design zařízení je stále dobře vidět a většinou jsou takové kryty velmi levné.

Krytů a pouzder pro telefony všech značek je skutečně nepřeberné množství. Vybírat můžete ze široké škály motivů, barev, i kvalit. Jedny jsou ultratenké, druhé zase robustní, protože obsahují vojenské standardy proti poškození vloženého telefonu. Ideální volba krytu či pouzdra je samozřejmě na vás. Hledáte-li ale tu nejdecentnější možnou ochranu, bude jí jistě průhledný obal na mobil.

Průhledný obal na mobil za pár šupů

Pouzdro / kryt pro Apple iPhone společnosti Mercury s označením Jelly Transparent je průhledný kryt pro váš telefon, který jej ochrání nejen proti škrábancům, ale zamezí i poškození telefonu po jeho pádů. Zde samozřejmě hodně záleží na tom jakém a z jaké výšky. Chcete-li však základní ochranu telefonu, která nijak neničí jeho design, jedná se o ideální řešení a to i vzhledem k nízké ceně krytu, která činí jen 199 Kč.

Průhledný kryt na iPhone 6s i jeho o rok starší model nabízí také společnost Hoco a to za 249 Kč. Tento však vyniká i tím, že obsahuje záslepky do Lightning konektoru a 3,5mm jack konektoru pro sluchátka. Díky tomu zamezí náhodnému vytopení telefonu, pokud jej např. polijete vodou atd. Pokud se zejména právě této nehody bojíte, určitě oceníte plážové voděodolné pouzdro, které je také průhledné, abyste vždy viděli, co se na displeji vašeho telefonu odehrává.

Dáváte-li přednost transparentnosti, ale přece jen chcete mít na pouzdře nějaký designový prvek, nebojte se sáhnout po krytech RING2 od společnosti Mercury. Nabízí se ve zlatém nebo stříbrném provedení rámečku krytu, zbytek je průhledný. Cena každého je 299 Kč.

Svůj průhledný kryt na iPhone nabízí i společnost Spigen. Ta je zavedenou značkou na poli příslušenství k mobilním telefonům a patří mezi špičkové výrobce. Od toho se také odvíjí cena krytu, která už činí 499 Kč. Máte zde ale záruku kvality. V portfoliu značky pak najdete i průhledné kryty s barvenými rámečky a to za 599 Kč.