Apple Watch vypuzení vody umí dokonale, podívejte se na zpomalené video

Apple Watch vypuzení vody zvládají skvěle a slouží hlavně k tomu, aby se v reproduktoru, který je otevřený, nezůstávala voda po plavání nebo potápění.

Apple Watch, které lze nosit při plavání a při jiných činnostech spojených s vodními radovánkami, mají elegantní funkci navrženou tak, aby reproduktory dokázaly hlasitým zvukem vypudit přebytečnou vodu z vnitřních komponent.

Apple Watch vypuzení vody pomocí reproduktoru

The Slow Mo Guys, známý pro videa související s vědou a technikou, která využívají zpomalené záběry, se podíval na to, jak funguje funkce vypuzení vody z Apple Watch.

Jak ukazuje video, Apple Watch postupně projdou 10 cykly, kdy reproduktory vibrují, aby vytlačily veškerou vodu uvnitř. Při pomalém pohybu je vidět síla, kterou je voda vypuzována, a je to působivý vizuální efekt.

Při plánování použití Apple Watch ve vodě nebo při zahájení plaveckého tréninku mohou uživatelé nastavit funkci zámku vody, která zabraňuje aktivaci displeje při vystavení kapičkám vody.

Když je tato funkce vypnuta, funkce aktivovaná prostřednictvím ovládacího centra spustí funkci, která vytlačí vodu z reproduktoru, když se otočí digitální korunka Apple Watch. Funkce zámku vody a vypuzení vody je k dispozici na Apple Watch Series 2 a novějších.

Zdroj: Macrumors.com