Pouzdro na AirPods 3 už můžete koupit před samotným uvedením sluchátek

Pouzdro na AirPods 3 se už dá pořídit. Apple sluchátka uvede pravděpodobně až v září, ale už teď je téměř jisté, že nabíjecí krabička bude velmi podobná té od AirPods Pro.

AirPods case bude z tvrdého plastu, takže snese opravdu hodně. Na druhou stranu je bílý, takže na něm bude veškerá špína vidět a hlubší škrábance mu prostě slušet nebudou. Určitě tak uvažujte o nějakém obalu na AirPods. Tak, jako u předchozích generací, vyplatí se určitě chránit.

Pouzdro na AirPods 3 od dvou značek

V současné chvíli jsou k dostání pouzdra na AirPods 3 od dvou výrobců. Karl Lagerfeld a Guess, tedy hlavně módní značky, začaly tento typ příslušenství prodávat. Motivy se nijak neliší od pouzder pro předešlé generace. Velkou výhodou samozřejmě je, že už s předstihem si můžete pouzdro pořídit a mít jistotu, že až vám sluchátka přijdou domů, budete připraveni.

K dostání jsou pouzdra silikonová i plastová (vyrobeno z TPU materiálu). Každé má určité výhody. Je na vás, zda preferujete měkčí silikon nebo pevnější TPU plast. Skvělou vychytávkou je i karabina, která je u všech těchto pouzder v kategorii pouzdra pro AirPods 3.

Pouzdro nebrání funkcím sluchátek

Od AirPods 3 se očekává, že přijdou s bezdrátovým nabíjením. Veškeré podrobnosti o funkcích se můžete dočíst v našem článku. Z toho důvodu jsou pouzdra tenká a dovolují v nich sluchátka bezdrátově dobíjet. Ani dobíjení kabelem ale není problém, protože mají v místě konektoru otvor.

Pouzdra dbají i na signalizační LED diodu. Ta byla u první generace umístěna uvnitř nabíjecího pouzdra. U novějších AirPods je ale na přední straně a pouzdro tak musí mít v tomto místě opět otvor nebo být průsvitné. Dioda signalizuje úroveň nabití a je tak důležitým prvkem pro uživatele.