Nový Mac a Apple Watch prozrazeny! Objevily se v databázi

Nový Mac společně s chytrými Apple hodinkami se našly v euroasijské databázi. Jedná se o pravidelný jev, kdy společnost musí produkty zapsat, aby je mohla prodávat na určitých trzích.

Podle nových záznamů, které se dnes objevily v databázi Euroasijské hospodářské unie, se Apple připravuje na spoustu podzimních produktů. Existují výpisy pro nové modely Maců a Apple Watch, z nichž všechny mají dříve neznámé identifikátory modelů, které naznačují, že se jedná o nadcházející zařízení.

Nový Mac i Apple Watch

K dispozici je 6 nových identifikátorů Apple Watch, obsahujících A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 a A2478. Pravděpodobně se jedná o nové modely Apple Watch Series 7, na kterých běží watchOS 8. Apple pracuje na nových modelech Apple Watch Series 7, které mají znamenat velký zlom a po dlouhé době přinesou hodně změn. Mají dostat tenčí rámečky kolem displeje, nový design a další zdravotní funkce. Také se čeká, že v nich poběží čip Apple S7.

Pokud jde o Macy, databáze ECC uvádí A2442 a A2485 jako nové stroje. Mohlo by se jednat o 14 a 16palcové modely MacBooku Pro. Na těch se pracuje a mají být uvedeny do konce tohoto roku.

Očekává se, že nové modely MacBooku Pro budou mít aktualizovaný Apple Silicon čip (buď M1X nebo M2) a kompletní změnu designu. Nové stroje odstraňují Touch Bar ve prospěch standardní řady funkčních kláves a také znovu přijímají mnoho portů, které byly v předchozích modelech vypuštěny. Apple přidá slot pro paměťovou kartu SD a port HDMI spolu s porty Thunderbolt 4.

Očekává se také, že nové stroje znovu přijmou technologii MagSafe pro účely nabíjení a věří se, že mají Mini-LED displeje.

iPhony se potvrzují

K dispozici jsou také aktualizované záznamy pro nové modely iPhonů, které byly v databázi spatřeny začátkem tohoto roku. V červnu jsme viděli několik nových čísel modelů včetně A2628, A2630, A2634, A2635, A2640, A2643 a A2645. Všechny pravděpodobně odpovídají novému zařízení iPhone 13, iPhone 13‌ mini, ‌iPhone 13‌ Pro a ‌iPhone 13‌ Pro Max. V té době byla tato zařízení podána se systémem iOS 14, ale Apple nyní aktualizoval záznamy a v zařízeních je nainstalován iOS 15.

Slyšeli jsme nekonečné spekulace o iPhonu 13‌. Přestože se nadcházející iPhony nebudou příliš lišit od modelů iPhone 12, můžeme očekávat nové funkce. Menší výřez, upgradovaný čip A15, 120Hz displeje ProMotion a vylepšení fotoaparátu.

Apple je povinen zveřejnit všechny produkty vybavené šifrovacími nebo kryptografickými nástroji u Euroasijské hospodářské unie. Proto se tyto podklady objevují před uvedením novinek na trh. Apple pravidelně registruje nové iPhony, iPady, Apple Watch a Macy v ECC.

Spekulace naznačují, že se nových modelů ‌iPhone 13‌ a Apple Watch Series 7 dočkáme na zářijové akci, zatímco nové modely MacBooků Pro by mohly přijít buď v září, nebo na samostatné akci v říjnu.

Zdroj: Macrumors