Jak nabít Apple Watch bez nabíječky? Využijte své auto nebo počítač

Jak nabít Apple Watch bez nabíječky? Když nemáte u sebe nabíjecí adaptér, tak si musíte pomoct jinak. Lze využít USB v autě nebo na počítači.

Pokud u sebe nemáte nabíjecí adaptér, tak musíte nabíjet Apple Watch jinak. Vždy ale u sebe musíte mít nabíjecí kabel. Nebo využít bezdrátovou nabíječku, která nabíjení hodinek podporuje. Šikovná je kombinace nabíječka, která obslouží Apple Watch a iPhone zároveň.

Apple Watch nabijete společně s iPhonem

Řešení od společnosti Devia vás vyjde na 899 Kč a jedná se o stylovou a kompaktní duální bezdrátovou nabíječku, která se vám hodí nejen na pracovní ale i domácí stůl. Metrovým USB kabelem ji připojíte do elektrické sítě, čímž je kdykoliv připravena. Stačí na ni jen položit iPhone nebo Apple Watch. Je přitom jedno, jak telefon vložíte na vyznačený kříž, jedinou podmínkou je zajistit kontakt nabíječky se zády iPhonu. Apple Watch se pak umístí do malé prohlubně. Podobné řešení, které je jen o 100 Kč dražší a místo Apple Watch nabije sluchátka AirPods, pak nabízí značka Baseus.

Sáhnout můžete i po náročnější variantě a to zejména, pokud vyjma iPhonu a Apple Watch vlastníte i sluchátka AirPods. Nabíječka 3v1, opět od společnosti Devia, totiž nabízí řešení přesně pro vás. I když je fakt, že pouzdro sluchátek se zde nenabíjí bezdrátově ale za pomoci Lightning konektoru. Díky tomu ale zase můžete dobíjet i jejich první generaci.

Jak nabít Apple Watch bez nabíječky? Zkuste auto

Uvnitř novějších aut jsou USB porty, které mohou nabíjet telefony nebo podobná zařízení. Když do portu zasunete nabíjecí kabel na Apple Watch, může hodinky dobíjet. Pokud USB port v autě nemáte, lze do cigaretové zásuvky zasunou adaptér.

Autonabíječka je malé příslušenství, které se uvnitř auta úplně schová. Nijak nepřekáží a může obsahovat jeden i více USB nabíjecích portů. Například Hoco Z32A disponuje rychlým portem, který podporuje až 18W nabíjení. Rychle tak dobijete i váš iPhone.

USB porty počítače

Každý USB port na jakémkoliv počítači disponuje dostatkem energie pro nabíjení Apple Watch. Můžete tak do něj zapojit kabel a hodinky na něj vložit. Výrobci dokonce prodávají i speciální nabíjecí dock pro umístění právě do USB portu počítače. Dock je velmi malý a je sestavený jen z nabíjecí plochy a USB konektoru.