Pouzdro iPhone Xs telefon ochrání před drahým servisem

Smysl pouzder a krytů je jasný již od té doby, co se k mobilním telefonům používají. Konkrétní pouzdro iPhone Xs telefon nejen že ochrání, ale může mít i přidanou hodnotu.

V září tomu bude teprve rok, co Apple jeho iPhone Xs představil. Aktuálně se tak stále jedná o novinku jeho portfolia, která je také patřičně drahá. Pokud se tedy bojíte, že můžete svůj telefon poškodit, je vhodné jej ideálně chránit.

Servis iPhonu Xs je totiž extrémně drahý. Napříč servisy České republiky se tak dá říci, že pokud potřebujete podstoupit jen drobné rovnání rámu, vyjde vás to od 690 Kč. Výměna napájecího konektoru vás ale již bude stát 2 990 Kč, výměna přední nebo zadní kamery 3 990 Kč, výměna zadního skleněného krytu pak stojí 6 990 Kč a výměna předního panelu pak dokonce 11 990 Kč. Chcete-li se tedy vyhnout nenadálým a nepříjemným výdajům, pořiďte si tvrzené sklo na iPhone Xs a stejně tak vhodný kryt nebo pouzdro.

 

Pouzdro iPhone Xs telefonu a jeho varianty 

Základní ochranu proti škrábancům přitom poskytne už ochranný kryt pro iPhone Xs za 99 Kč. Ten je navíc dostupný v několika barevných variantách, abyste si design telefonu dotvořili přesně dle vašich představ. Nedáte-li ale na původní design dopustit, k dispozici jsou i transparentní (průhledné) kryty. Jejich cena začíná na 200 korunách.

Např. pouzdro iPhone Xs telefonu od společnosti Mercury za 249 Kč, jej kryje i z přední strany, protože jeho hrany přesahují čelní plochu telefonu. Pokud vám pak vadí kolébání telefonu na rovné ploše, řeší i tento neduh.

Stejná společnost však nabízí i řešení, které vypadá jako peněženka. Do vnitřního plastového rámečku tak vložíte váš telefon, který je tím chráněn z obou svých stran. To je ideální např. při nošení telefonu v různých kabelkách, brašnách nebo batozích. K tomu poskytuje i kapsy pro vaše karty nebo bankovky a můžete jej složit v praktický stojánek. Za 299 Kč je to jasná volba.

Pokud jste pak skutečně bázliví, nebojte se investovat 799 Kč do opravdu robustního řešení od společnosti UAG. To má patentovanou kompozitní konstrukci, vyztužené rohy, protiskluzovou úpravu materiálu a splňuje i vojenské normy, takže v něm telefon vydrží i různé pády.