Jaká pouzdra na iPhone 7 Plus zvolit? Nabízí se několik možností

Pouzdra na iPhone 7 Plus jej dokážou samozřejmě nejen chránit, ale umí změnit i vzhled telefonu, pokud je již okoukaný. Jaká je jejich nabídka?

Jde-li vám jen o to, abyste si váš iPhone 7 Plus či ostatně i iPhone 8 Plus nepoškrábali, mohou se vám pouzdra na iPhone líbit již v jejich základní cenové relaci. Dáte za ně sice jen nějakých 100 Kč, musíte být ale trošku infantilní povahy, aby se vám všichni ti méďové, zajíci a další zvířátka líbila.

Pokud stále považujete design prvního iPhonu za nepřekonaný, společnost Spigen vám nabízí svůj kryt, který váš iPhone 7 Plus potažmo 8 Plus převleče právě do jeho kabátku. Zaplatíte za něho jen 199 Kč, avšak akce na tento kryt pro iPhone je časově omezena a končí už za 4 dny.

Dáváte-li přednost různým barvám, za 249 Kč veškeré vaše tužby uspokojí společnost Mercury. Ta má ve svém portfoliu černý, mátový nebo růžový. Za stejnou cenu ale dostanete i ten transparentní, který má na svědomí společnost Hoco. Ta nabízí i duo těch ultratenkých, kdy jeden je v černém provedení a druhý dokonce ve variantě JETBLACK.

 

Pouzdra na iPhone 7 Plus s přidanou hodnotou 

Za 249 Kč však můžete svůj iPhone nosit jako kabelku a to za pomoci pouzdra na iPhone 7 Plus a 8 Plus Crossbody Case. K vodě se vám jistě hodí plážové voděodolné pouzdro na mobil různých velikostí od společnosti Devia. Jeho cena je 299 Kč.

A dále jsou zde četná pouzdra, která vypadají jako peněženka. Kryjí tedy nejen telefon ze všech jeho stran, zároveň také poskytují množství kapes na vaše platební karty a bankovky. Jsou od společnosti Mercury, stojí 299 Kč a seženete je v černé, hnědočerné, růžové, limetkové, mátové, fialové, červené nebo žluté barvě.

Podobné řešení nabízí však i výrobce DUXDUCIS (černé, modré, růžové). Poslouží např. i jako stojánek a nabízí jej také společnost Mercury, to však již za 349 Kč (barevné varianty jsou černá, hnědá, zlatá nebo mátová).