Držák do auta na tablet umístíte vepředu i na zadní sedačky

Držák do auta na tablet je stále více využívaným příslušenstvím. Proč se spokojit jen s upevněním telefonu, když můžete mít uvnitř auta rovnou tablet.

Doba nahrává větším displejům a pokud dokážete do iPadu dostat internet, máte vyhráno. Buď lze využít model s LTE modulem, nebo stačí nasdílet připojení s telefonu a udělat hotspot. V obou případech bude stačit trocha dat na bezproblémový chod on-line navigace. Větší využití datového tarifu pak padne na sledování videí.

Ale samozřejmě oboje činnosti lze provozovat i offline. To k využití velké úhlopříčky iPadu, kdybyste náhodou nevěděli, proč občas vídáte takto rozměrné displeje v útrobách automobilů.

Držák do auta na tablet dáte na palubní desku

Pokud řídíte a chcete sledovat obrazovku iPadu, tak dávejte velký pozor. Při řízení si rozhodně nepouštějte filmy. Navigace se ale určitě bude hodit. Držák do auta můžete připevnit na přístrojovou desku pomocí přísavky. Dbejte na pevné uchycení, protože při jízdě horším terénem vám může velké zařízení spadnout pod nohy a hrozí velký malér.

Dobrý držák do auta na iPad nabízí společnost iOttie. Jeho Easy Smart Tap 2 pojme i větí tablety jako iPad Pro 11 nebo iPad Air a lze s ním otáčet v plném rozsahu 360 stupňů.

Jestli nevěříte palubní desce, protože například nenabízí vhodný povrch na přisátí držáku, zvolte univerzální držák do auta pro iPad na přední sklo. Můžete navíc získat i více místa, protože se nebude iPad plést mezi ovládací prvky audiosystému a umístíte ho nad ně. 

Držák do auta pro tablet na opěrku hlavy

Třetí možností, jak držák do auta na tablet umístit, je dát ho na opěrku hlavy a namířit směrem k zadním sedačkám. Je to stále častější způsob, jak zabavit děti při delších cestách nebo si ulevit od delšího držení tabletu. 

Jedná se asi o nejčastější způsob umístění iPadu v autě. V držáku pevně sedí a můžete ho naklápět, abyste jej přesně namířili ke svým očím. Za pár set korun tak máte skvělé příslušenství, které vám často zachrání nervy při dlouhé cestě a zabaví zbytek posádky.