Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Obal na AirPods se hodí pro ochranu sluchátek i funkce navíc

Obal na AirPods v balení se sluchátky nedostanete. Máte sice sluchátka v nabíjecím pouzdru, ale to není chráněno a nenabízí kromě nabíjení nic dalšího.

Apple nedávno uvedl svá nová sluchátka Powerbeats Pro. Ta jsou, jak sám říká, totálně bezdrátová. Když si je koupíte, dostanete k nim i krabičku, která je bezdrátově nabije. Je to tak stejné jako u AirPods 1. generace. AirPods 2. generace totiž už šla dál a umožňuje i krabičku nabíjet bezdrátově.

 

Obal na AirPods není jen o designu

AirPods case je z hodně tvrdého plastu, takže snese opravdu hodně. Na druhou stranu je bílý, takže na něm bude veškerá špína vidět a hlubší škrábance mu prostě slušet nebudou. Určitě tak uvažujte o nějakém obalu na AirPods.

Kromě designu se ale dají sehnat i pouzdra na AirPods, která nabízejí další funkce. Hlavně bezdrátové nabíjení. To je řešeno tak, že do takového pouzdra dáte AirPody s krabičkou, připojíte je přes lightning port a už můžete vesele bezdrátově nabíjet. Celé zařízení se jen nepatrně zvětší. Bezdrátové nabíjení AirPods povýší na další úroveň a jestli vám doma už nějaká ta bezdrátová nabíječka straší, nemusíte neustále všude tahat kabely.

 

AirPods vodotěsná nejsou, ale mohou být

Jedna z věcí, kterou si uživatelé hodně přáli, byla vodotěsnost, nebo aspoň voděodolnost nové generace AirPods. U voděodolnosti se nemusíte bát krátkodobého pobytu ve vodě, u vodotěsnosti pak můžete se sluchátky i plavat. Ani jedno z toho ale AirPods 2 neumožňují. Naštěstí si můžete pořídit vodotěsné pouzdro pro sluchátka. Podporuje specifikaci IP68, takže zvládne ochránit AirPods v metrové hloubce po dobu 30 minut.

Ač tedy Apple vytváří skvělé produkty a nová sluchátka Powerbeats Pro jsou toho jasným důkazem, neškodí se poohlédnout i po zajímavém příslušenství, které dokáže sluchátka ochránit i jim přidat zajímavé nové funkce.

Zdroj: Apple.cz