iPhone 8 Red byl představen před rokem. Přijde letos (PRODUCT)RED iPhone Xs?

iPhone 8 Red edice již seženete maximálně tak v doprodeji. Aktuálně se v (PRODUCT)RED barevné variantě prodává jen iPhone XR. Můžeme se těšit i na model Xs?

V pondělí 9. dubna 2018 Apple představil jeho iPhone 8 Red, který byl se začátkem prodeje nové generace telefonů iPhone stažen z distribuční sítě. Do jisté míry jej totiž zastoupil iPhone XR, který v (PRODUCT)RED barevné variantě seženete i dnes. Nyní ale na pondělí vychází datum 8. dubna a my bychom se rádi dočkali nové barevné varianty iPhonu Xs.

 

Už je na čase

Na čínské sociální síti Weibo se o tom spekulovalo již dříve a nyní by tedy všechno nahrávalo tomu, že bychom se nové barevné varianty nejlepšího z iPhonů mohli konečně dočkat. A to hlavně vzhledem k aktuálnímu datu. Žádné úniky informací napříč internetem tuto zprávu sice zatím nepotvrdily, ale i loni se tak stalo až den před samotným představením. To by se mělo odehrávat pouze skrze tiskovou zprávu.

Stejně jako tomu bylo v případě telefonu iPhone 8 Red, bude popřípadě i nový iPhone v této barevné variantě rozlišen oproti zbytku portfolia pouze a jen tímto jediným detailem. Funkce, vlastnosti i cena zůstanou shodné a to i navzdory tomu, že Apple z takového zařízení daruje určitou částku na charitu.

iPhone Xs s 64GB pamětí seženete přímo u Applu za 29 990 Kč, variantu s 256GB pamětí za 34 490 Kč a s 512GB pamětí za 40 490 Kč. Větší varianta telefonu v podobě modelu Xs Max vás v 64GB variantě vyjde na 32 990 Kč, v 256GB variantě na 37 490 Kč a konečně v 512GB variantě na závratných 43 490 Kč. Barevné varianty jsou dostupné tři – stříbrná, vesmírně šedá a zlatá.

 

Kup iPhone 8 Red a ostatní červené produkty, zachráníš tím životy

Už 11 let v rámci projektu (RED) podporuje Apple programy proti šíření AIDS, které zajišťují poradenství, testování a léky bránící přenosu HIV z matky na nenarozené dítě. Prodejem produktů (RED) již společnost vybrala přes 160 miliónů dolarů. Každý z nich nás všechny posouvá o krok blíž ke generaci bez AIDS. Více o celé kampani se dozvíte na stránkách Apple.

Za (PRODUCT)RED jsou považovány nejen telefony iPhone, ale dříve v této barevné variantě Apple prodával i přehrávače iPod. Z velké části se pak jedná o příslušenství, jako jsou sluchátka, kryty, pouzdra ale i aplikace, které najdete v obchodě App Store.