Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Jaký je nejlepší obal na iPhone SE? Vybírat můžete z několika kategorií

Pokud hledáte ten nejlepší obal na iPhone SE, dostanete na výběr z velkého množství modelů. Je to jednoduše proto, že se jedná o velice populární telefon.

Apple iPhone SE představila společnost už v roce 2016, přičemž telefon vycházel z osvědčeného designu telefonů iPhone 5 a 5s. I když byly v této době už dostupné telefony s větší úhlopříčkou displeje (iPhone 6 a 6 Plus), Apple chtěl vyjít vstříc všem, kteří zrovna netoužili vlastnit „přerostlý“ telefon. Pro mnohé mu také nasadil zajímavou cenovku, takže se tím model SE stal nejdostupnější iPhonem.

 

Nejlepší obal na iPhone SE a jejich nabídka 

Krytů a pouzder pro iPhone SE najdete opravdu hodně a to i z toho důvodu, že jsou kompatibilní i pro předchůdce tohoto telefonu. Vybírat tak můžete těch ultratenkých, odolných, zavíracích, kožených nebo voděodolných. Záleží tedy na vás, pro jaké použití jej potřebujete. Zdali potřebujete zabránit jen škrábancům, chcete zamezit vniknutí kapaliny, nebo se chystáte na outdoorový trip.

Velice příjemné jsou i ceny. Zavírací pouzdro / kryt pro iPhone 5 / 5s / SE, které kryje i displej zařízení, totiž seženete už od 119 Kč. Nabízí jej např. společnost Mercury. Stejná společnost nabízí i transparentní kryt, pokud si nechcete kazit pohled na povedený design telefonu. Ten stojí 199 Kč. Výrobce však má v portfoliu i barevné kryty pro každou příležitost. Vybírat lze z černé, modré, růžové, limetkové, mátové nebo žluté barvy.

Plážové voděodolné pouzdro značky Devia vás vyjde na 299 Kč, nejlevnější odolné od společnosti Spigen pak na 499 Kč. Pokud však potřebujete odolnost ve všech ohledech, jistě oceníte portfolio společnosti Love Mei, která nabízí skutečně robustní modely. Cena už je ale 999 Kč.

Pokud při vašich výletech chcete mít telefon jako v bavlnce a chcete předejít nenadálým výdajům za nutnou opravu rozbitého displeje, jistě se vám hodí i ochranné tvrzené sklo na iPhone SE. Společnost Odzu vám nabídne dva jeho kusy v jednom balení a to za cenu 399 Kč.