Kožené pouzdro AirPods 3 sluchátka udrží jako v bavlnce a je nesmírně elegantní

Kožené pouzdro AirPods 3 Apple nenabízí a při zakoupení sluchátek ani žádné nedostanete. Časem se tak může nabíjecí krabička poškrábat. Jaký je u nás výběr?

AirPods pouzdro je z tvrdého plastu, takže snese opravdu hodně. Na druhou stranu je bílé, takže na něm bude veškerá špína vidět a hlubší škrábance mu prostě slušet nebudou. Určitě tak uvažujte o nějakém obalu na AirPods. Tak, jako u předchozích generací, vyplatí se určitě chránit.

Kožené pouzdro AirPods 3 jako top řešení

Na výběr už je poměrně velké množství krytů a pouzder. Sluchátka AirPods 3 byla uvedena na trh sice teprve 26. října, ale můžete vybírat mezi silikonovými, koženými nebo odolnými pouzdry na AirPods. Mezi nejvíce žádanou variantu bude jistě patřit ta kožená, protože materiál dlouho vydrží a ve spojení s koženým krytem na iPhone nebo koženým řemínkem Apple Watch se skvěle doplní.

V naší nabídce máme pouzdra od iCarer. Jsou vyrobené z pravé kůže, takže časem získá patinu a je dobré ji jednou za čas potřít olejem. Jedině tak nebude časem praskat a vydrží pružná. Nasazené pouzdro na AirPods nemá vliv na funkci a výkon bezdrátového nabíjení. Nemusíte tak pouzdro z nabíjecí krabičky sundavat.

Hnědé kožené pouzdro na AirPods 3 je asi nejběžnější barvou a bude ladit s ostatními hnědými koženými doplňky. Kožený pásek, řemínek hodinek nebo boty budou s pouzdrem maximálně sladěné. Druhou možností je černá kůže.

Pouzdro nebrání funkcím sluchátek

Od AirPods 3 se očekává, že přijdou s bezdrátovým nabíjením. Veškeré podrobnosti o funkcích se můžete dočíst v našem článku. Z toho důvodu jsou pouzdra tenká a dovolují v nich sluchátka bezdrátově dobíjet. Ani dobíjení kabelem ale není problém, protože mají v místě konektoru otvor.

Pouzdra dbají i na signalizační LED diodu. Ta byla u první generace umístěna uvnitř nabíjecího pouzdra. U novějších AirPods je ale na přední straně a pouzdro tak musí mít v tomto místě opět otvor nebo být průsvitné. Dioda signalizuje úroveň nabití a je tak důležitým prvkem pro uživatele.