Galaxy Buds pouzdro sluchátka ochrání a nijak nebrání v jejich použití

Galaxy Buds pouzdro sluchátka udrží v bezpečí a je k dispozici na všechny verze oblíbených špuntů. Podívejte se na varianty pouzdra a co všechno umí.

Nabíjecí krabička sluchátek je vyrobena z plastu. Po delším používá se tak snadno opotřebuje a když vám spadne, mohou se objevit i praskliny. Je tak dobré ji chránit. Nebude vám vadit při bezdrátovém nabíjení a také nabíjecí port a signalizační LED dioda budou dobře přístupné.

Galaxy Buds pouzdro na novější verze

Sluchátka od Samsungu disponují mnoha verzemi a jihokorejský výrobce nepřestává vyrábět další a další. V současnosti jsou nabízena tato: Galaxy Buds+,Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Pro a Galaxy Buds2. Poslední 3 jmenované verze mají nabíjení v krychlové krabičce. Buds+ ale využívají kvádrovou. Pouzdra jsou tak naštěstí stejná a vybíráte jen mezi dvěma typy.

Většina z pouzder má na svém boku také karabinu. Díky tomu snadno nabíjecí krabičku v pouzdru připnete na batoh, jiné zavazadlo nebo k očku na kalhotách. V neposlední řadě může pouzdro přidat další rozměr v podobě nového designu a ozvláštní vaše oblíbená sluchátka.

Obal na sluchátka využijete

Galaxy Buds case je z hodně tvrdého plastu, takže snese opravdu hodně. Na druhou stranu je i bílý, takže na něm bude veškerá špína vidět a hlubší škrábance mu prostě slušet nebudou. Ale i v jiné barvě není příjemné, když je vidět poškrábání. Určitě tak uvažujte o nějakém obalu na Galaxy Buds.

Kromě designu se ale dají sehnat i pouzdra na Galaxy Buds, která nabízejí další funkce. Hlavně bezdrátové nabíjení. To je řešeno tak, že do takového pouzdra dáte sluchátka s krabičkou, připojíte je přes nabíjecí port a už můžete vesele bezdrátově nabíjet. Celé zařízení se jen nepatrně zvětší. Bezdrátové nabíjení Galaxy Buds povýší na další úroveň a jestli vám doma už nějaká ta bezdrátová nabíječka straší, nemusíte neustále všude tahat kabely.