Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Fólie na AirTag ochrání obě strany Apple lokalizátoru

Fólie na AirTag má na starosti zabránění tvorbě škrábanců na lokalizačním Apple doplňku. Pokud nechcete, aby byl hned poškrábaný, je to jasná volba.

Lokalizační doplněk AirTag Apple uvedl v dubnu letošního roku. Po objednání ale v balení nenaleznete nic jiného než samotný AirTag. Žádné poutko, klíčenku nebo třeba lepící část nehledejte. Pro připevnění k věci, kterou chcete sledovat, tak potřebujete další příslušenství. Nejsnadnější je pořídit klíčenku. Na trhu jsou ale i různé nalepovací nástroje a v neposlední řadě ochranné fólie. Stříbrná část AirTagu se totiž velmi lehce poškrábe.

Fólie na AirTag jako nezbytnost

AirTag nebudete nikde vystavovat, na druhou stranu, je opravdu pěkný. A pokud chcete, aby takový nadále zůstal, musíte chránit hlavně stříbrnou stranu lokalizátoru. Ta totiž dostává nejvíce zabrat při střetu s ostatními předměty. Stačí AirTag dát do kapsy a zase vyndat. Při detailním pohledu uvidíte vlasové škrábance. A po několikatýdenním nebo několikaměsíčním používání budou škrábance hodně zřetelné.

Zajímavou variantou je nalepení ochranné fólie na AirTag, která stejně jako třeba displej telefonu, chrání proti poškrábání. V balení se nachází hned dvojice takových samolepek, takže ochráníte přední bílou i zadní stříbrnou část. Nebo si můžete nechat druhou do zásoby a až se vám ošoupe ta nalepená, jen ji vyměníte.

Další možnosti ochrany

Klíčenka pro AirTag má mnoho využití. Nejvíce jí využijete na klíče. Díky kroužku snadno připevníte AirTag ke svazku a budete vždy perfektně vědět, kde máte klíče. Pro chronické zapomínače je to doplněk k nezaplacení.

Kožená klíčenka pro AirTag je pak luxusnější možností a pokud máte například koženou peněženku, bude se k ní skvěle hodit. Na výběr je v klasické hnědé, v černé i dalších barvách. Výhodou je také jistě delší životnost doplňku a budete mít jistotu, že i po pár letech se bude dát plně používat.

Nalepovací pouzdro pro AirTag představuje rychlou možnost připevnění. Snadno tak AirTag za pomoci lepící části kamkoliv umístíte. Hodit se to může pro připevnění na zavazadlo, fotoaparát, ovladač nebo třeba skateboard. AirTag je pevně uchycen a díky plastovému pouzdru je i chráněn.