Bezdrátové nabíjení iPhone 7 nepodporuje, speciální pouzdro ale pomůže

Bezdrátové nabíjení iPhone 7 nemá, ale dá se nahradit šikovným krytem, který ho umožní. A nebo si musí uživatel pořídit novější model.

iPhone 7 je posledním modelem společnosti Apple, který nepodporuje bezdrátové nabíjení. Je to škoda, ale rozhodně to není nic, z čeho by si majitelé měli rvát vlasy. Bezdrátové nabíjení iPhone posunuje zase o kus dál, ale není to vše.

Pokud byste ale nechtěli měnit iPhone 7 za novější a bezdrátové nabíjení je pro vás důležité, lze ho „přidat“ pomocí speciálního pouzdra. Pouzdro navíc funguje jako powerbanka a rozšíří kapacitu baterie o pořádný kus.

Bezdrátové nabíjení iPhone 7 klidně může umět

Nabíjecí pouzdro pro iPhone 7 od Mophie je perfektním příslušenstvím, které ocení nejeden uživatel. Má dvě hlavní a velké výhody. První je možnost jeho bezdrátového nabíjení, protože podporuje Qi standard, takže iPhone v pouzdře jen položíte na bezdrátovou nabíječku a začne jeho dobíjení. A druhou je pak integrovaná baterie v pouzdře, která dosahuje kapacity 2 420 mAh, takže prodlouží výdrž na jedno nabití dvojnásobně.

A teď už jen musíte dokoupit bezdrátovou nabíječku, která dokáže váš starý iPhone s novým příslušenstvím dobít. Naštěstí se nejedná o velkou investici a už za pár set korun lze koupit kvalitní kus zařízení, které bude sloužit správně a dlouho.