Bezdrátová sluchátka k iPhonu vybírejte podle kvality zvuku i designu

Bezdrátová sluchátka k iPhonu nemusíte používat jen s tímto telefonem. Navíc je lze propojit s většinou moderních přístrojů a poslouchat z více zařízení.

Drátová nebo bezdrátová? Troufám si říct, že dnes už je odpověď poměrně jednoduchá. Bezdrátová sluchátka vám nabídnou o mnoho více komfortu při používání než ta drátová. Kvalita zvukového projevu je přitom na vysoké úrovni a nemusíte se bát, že byste absencí drátů ztratili požitek z hudby.

Bezdrátová sluchátka k iPhonu za hubičku

Pokud máte iPhone a investovali jste do něj více finančních prostředků, nemusí vám být po vůli utrácet další nemalé peníze. Ani nemusíte a zážitek z bezdrátového poslechu se dá pořídit za pár set korun. Je jasné, že kvalita zvuku u takových sluchátek není dokonalá, ale každý máme jiné nároky. Někomu bude stačit, že si poslechne audioknihu nebo podcast, jiný vyžaduje nekompromisní kvalitu hudebních nahrávek.

Když se podíváte na nabídku Applu, tak opravdu není levná. AirPods 1. generace prodává za necelých 5 000 Kč. Za takovou cenu už můžete mít opravdu kvalitní sluchátka jiného výrobce nebo ušetřit a pořídit si srovnatelné pecky. Akorát bez loga Applu a některých funkcí.

Naše nabídka nabízí desítky bezdrátových sluchátek, která začínají na ceně kolem 300 Kč a končí kolem 2 500 Kč. To je přiměřený cenový rozptyl a nikoho nezruinuje, ani neurazí.

Nejlevnější bezdrátová sluchátka jsou spojeny kabelem a v něm je zabudovaný vysílač i baterie. Výrobce tak může produkt nabídnout za lepší cenu, protože nemusí řešit tento hardware pro obě sluchátka zvlášť. Výhodou je i to, že taková sluchátka hůře ztratíte.

TWS sluchátka jsou hitem poslední doby a nejpopulárnějším zástupcem této kategorie jsou právě AirPods. U dalších výrobců najdete levnější produkty, ale je nutné počítat s horším zvukem a absencí funkcí jako je rychlé párování nebo spuštění hudby, když si sluchátko vložíte do ucha. Na druhou stranu, cena může být velmi nízká a to i kolem 600 Kč.

Špuntová bezdrátová sluchátka se rozmáhají a je to hlavně díky novým AirPods Pro. Velmi podobná sluchátka nabízíme za cenu kolem 2 300 Kč.

➡️ Bezdrátová sluchátka