Kryt na iPhone 11 Pro Max ve všech myslitelných typech a barvách

Kryt na iPhone 11 Pro Max koupíte v mnoha barvách a typech provedení. Pár měsíců od uvedení telefonu se nemusíte bát, že si nevyberete.

Tenké, průhledné, odolné, vodotěsné, kožené, plastové nebo sportovní. To je jen hrubý výčet všech typů pouzder, které nyní můžete na svůj nový iPhone pořídit. V naší nabídce najdete přes 100 krytů a pouzder, z nichž si vybere opravdu každý.

Kryt na iPhone 11 Pro Max v ultratenkém řešení

iPhone 11 Pro Max je opravdový macek a zřejmě nebudete chtít, aby vám ještě více nabyl. Ultratenké pouzdro pro iPhone 11 Pro Max tuto podmínku splňuje a váhu ani rozměry telefonu prakticky nezvětší. V průhledném provedení navíc zůstane viditelný krásný design zařízení.

Moc tenké pouzdro ale zabrání pouze škrábancům, pády moc neztlumí. Kompromisem mezi ochranou a menšími rozměry je větší kryt, třeba Mercury Soft Feeling je robustnější než ultratenké kryty, ale stále nebudete cítit, že by telefon výrazně nabobtnal.

Odolné pouzdro na iPhone 11 Pro Max lépe ochrání

Když ale chcete mít opravdovou jistotu, že se po pádu telefonu nic nestane, musíte sáhnout po odolnějších pouzdrech. UAG Plasma Ash je velmi odolné pouzdro s vyztuženými rohy a splňuje vojenské normy. Ty zaručují, že se telefonu při pádu z 1,8metrové výšky nic nestane. Telefon sice více nabude na svých rozměrech, zůstane ale nepoškozený.

Dobrou odolnost nabízejí i knížková pouzdra na iPhone. Chrání přední i zadní část telefonu a po otevření můžete často využít i několik menších kapsiček pro uložení drobné hotovosti nebo třeba platební karty.

➡️ Pouzdra a kryty na iPhone 11 Pro Max