Test termosek zkoumá utěsnění lahve, cenu i schopnost izolace teploty

Test termosek může odhalit, jak na tom která termoska je a také proč byste ji kupovat neměli. Co všechno se zkoumá a které hodnoty jsou skutečně důležité?

Mít stále u sebe oblíbený nápoj, ať už horký nebo studený. To je hlavní účel termosky. Známe jí už z dřívějších dob a většinou to bývalo obrovské zařízení, které sice pojalo spoustu tekutin, ale ty nevydržely moc dlouho ve své teplotě a transport byl značně obtížný. Naštěstí se situace výrazně změnila.

Test termosek nebo zkušenosti

Podle čeho se řídíte, když si vybíráte v online obchodu nějaký produkt? Nemůžete si ho osahat ani pořádně vyzkoušet. Nejvíce dáme na uživatelské recenze, doporučení nebo právě na srovnávací testy. Vždy ale může něco selhat. Uživatel zrovna neměl svůj den a napsal špatný komentář. Doporučení bývají zavádějící a subjektivní. Srovnávací test by měl být nejvíce vypovídající, ale byl proveden správně a autoritou, které důvěřujete?

Další možností, jak se řídit při výběru je důvěra ve značku výrobce a popis parametrů. Značka Spigen, která má dlouholeté zkušenosti s výrobou krytů a příslušenstí pro mobilní telefony a hlavně pro iPhone, se rozhodla vytvořit vlastní termosku.

pigen Mannhart B201 se podobá klasickému hrnku a má kompaktnější provedení. Jeho spodní část je zúžena, takže ho lze zasunou do držáku nápojů v autě a nezabere vám tolik místa ani na pracovním stole. Má dvojité opláštění, které udrží nápoje horké až 6 hodin a studené dokonce 24 hodin. To je dostatek času na to, abyste si po celé dopoledne mohli vychutnávat horkou kávu a po celý den v létě popíjet osvěžující koktejl.

Šroubovací víčko je obdařeno gumovým těsněním, takže nápoj nevylijete, ani když budete termohrnek obracet vzhůru nohama. Oceníte i jednoduché otevření jednou rukou. Za velkou výhodu lze označit i objem 887 ml.

Pokud vyznáváte tradičnější rozměry termosky, pak je tu Spigen Mannhart B203. Vyniká stejným dvojitým opláštěním, studené nápoje udrží také celý den a horké dokonce 8 hodin. Jedinečný zavírací mechanismus obsahuje pojistku proti vylití, jednoduché tlačítko na otevření a termoska neobsahuje malé části, které můžete při jejím mytí ztratit.

Termoska Spigen je lehká jako pírka a váží jen 212 gramů, což se dá přirovnat k váze vašeho telefonu. Vybírat můžete ze dvou barev - zelené a stříbrné.

➡️ Nabídka termosek