Bezdrátová sluchátka pro iPhone a Android telefon mohou být stejná

Bezdrátová sluchátka pro iPhone a Android telefon poslouží stejně dobře oběma zařízením. Nemusíte mít obavy, že byste je museli měnit. Jaká vybrat?

Dnes už se nevyplatí investovat do drátového provedení sluchátek. Otravné kabely opravdu nechcete a pokud nejste naprostí audiofilové (bezmezní milovníci hudby s velkým důrazem na kvalitu hudebního projevu), tak můžete omezit výběr jen na bezdrátová sluchátka.

Bezdrátová sluchátka pro iPhone a Android telefon

Výhodou bezdrátových sluchátek je jejich univerzální použití. Nejste nuceni zjišťovat typ konektoru, který je na zařízení. Obvykle to býval sluchátkový Jack konektor. Některá drátová sluchátka využívají Lightning port, někde je to zase USB-C. Podporu Bluetooth má ale dnes každý chytrý telefon, tablet nebo počítač. Naproti tomu Jack konektor často z těchto zařízení úplně mizí.

Pro připojení bezdrátových sluchátek budete potřebovat nabitá sluchátka a telefon v jejich dosahu. V závislosti na operačním systému pak musíte jít do nastavení a tam vybrat daná sluchátka. Prvotní spárování může trvat trochu déle a než se sluchátka s telefonem propojí, počkáte si někdy i pár desítek sekund.

Po spárování už ale proces připojování velmi zrychlí a sluchátka propojíte během pár sekund. Je to snad i rychlejší než hledat konektor a zapojit kabel do telefonu.

Bezdrátová sluchátka v Apple stylu

Apple sluchátka AirPods nejsou nejlevnější záležitostí a proto u nás můžete koupit podobná, ale o mnoho levnější. Velmi podobná 1. a 2. generaci AirPods jsou HOCO ES26 Plus. Vypadají skoro stejně, stejně rychle se párují a po vložení do ucha začnou automaticky hrát. Podobnost s AirPods Pro nezapřou HOCO ES38, která mají špuntovou konstrukci a bezdrátovou nabíjecí krabičku

Sluchátka vynikají krásným designem a slušnou výdrží na jedno nabití. Za vyzkoušení určitě stojí a hlavně nebudete po nějaké době smutní, že už vám nevydrží tak dlouho. Největším záporem AirPods je totiž postupně slábnoucí výdrž baterie, která se po roce používání může dostat i na polovinu prvotní výdrže.

➡️ Bezdrátová sluchátka pro iPhone