Prezentátor není jenom ten, co prezentuje, ale i šikovné zařízení s laserem

Prezentátor je člověk, který něco prezentuje. Ano, ale tímto výrazem se dá označit i šikovné příslušenství, které slouží jako ukazovátko nebo ovladač.

Například iPad je skvělé zařízení, které s prezentacemi umí vše, co budete potřebovat. Vytvoříte ji na něm v aplikaci Keynote, odprezentujete ji a iPadem si posouváte jednotlivé snímky, přičemž ji tablet streamuje na plátno. Co když ale iPad nemáte, nebo je pro vás při prezentování obtížně ovladatelný?

Prezentátor jako prezentér a obráceně

Bezdrátový prezentér od Satechi je víceúčelovým zařízením, které zvládne vyslat paprsek na plátno s prezentací, tlačítky přepínat jednotlivé snímky a má integrovanou nabíjecí baterii. Navíc vypadá opravdu skvěle a profesionálně.

Výhodou je jednoduché použití. Nemusíte nic nastavovat ani se zaobírat tím, kde se co mačká nebo čeho se je možné dotknout. Na prezentéru je pouze pár tlačítek na rozsvícení laserového paprsku, posun snímků prezentace a vstup pro nabíjecí kabel.

Příslušenství je kompatibilní se všemi zařízeními iOS, takže ho můžete propojit s iPhonem, iPadem nebo iPodem touch a s jakýmkoli počítačem s funkcí Bluetooth.

➡️ Bezdrátový prezentér