Bezdrátová sluchátka Apple levně nepořídíte, podívejte se i jinde

Bezdrátová sluchátka Apple levně nemá cenu shánět. Nejlevnější volbou jsou drátové EarPods, moc kvalitního poslechu si ale neužijete. Podívejte se na alternativy.

Drátově či bezdrátově? To je to, oč tu běží. A troufáme si říct, že dnes už je odpověď poměrně jednoduchá. Bezdrátová sluchátka vám nabídnou o mnoho více komfortu při používání než ta drátová. Kvalita zvukového projevu je přitom na vysoké úrovni a nemusíte se bát, že byste absencí drátů ztratili požitek z hudby.

Bezdrátová sluchátka Apple levně

Když se podíváte na nabídku Applu, tak bezdrátová sluchátka prodává troje. Ano, mezi ně lze počítat i sluchátka Beats, ale o tom napíšeme zase jindy. Čistě bezdrátová Apple sluchátka tak najdete pod názvy AirPods, AirPods 2 a AirPods Pro. První dva jmenované modely jsou pecky, třetí pak špuntová sluchátka.

Cena začíná na více jak 4 500 Kč. To je opravdu hodně a pokud byste měli zájem o AirPods Pro, musíte z peněženky vytáhnout 7 290 Kč. Sluchátka jsou to skutečně jedinečná, ale vzhledem k rychlému zastarání a ztráty kapacity baterie, se to úplně nemusí vyplatit. Za několikanásobně nižší cenu můžete pořídit podobné produkty od jiných výrobců.

Výborná sluchátka, podobná AirPods 1. a 2. generace, najdete v podobě HOCO ES26 Plus. Vypadají skoro stejně, po vložení do ucha začnou hrát, stejně rychle se párují a na iPhonu uvidíte stav jejich baterie. Cena je přitom třetinová, takže zaplatíte 1699 Kč.

Stejný výrobce dokázal vyrobit i podobná sluchátka AirPods Pro. HOCO ES38 jsou špuntová sluchátka, která poskytují výborný zvuk a dají se nabíjet Lightning kabelem nebo bezdrátově. Párování a používání je na podobné úrovni jako s Apple sluchátky. Cenově vás vyjdou na 2299 Kč.

Jak vidíte, je z čeho vybírat a není potřeba utrácet horentní sumy. Dá se totiž předpokládat, že sluchátka vám vydrží kolem dvou let a pak budete pořizovat další.

➡️ Nabídka bezdrátových sluchátek