AirPods case zůstane podobný i u třetí generace sluchátek. Přijdou letos

AirPods case se u druhé generace sluchátek vizuálně nezměnil, jen přibylo bezdrátové nabíjení. AirPods 3 ho dostanou také a přijdou už letos.

Největší novinkou příští generace AirPods má být potlačení okolního zvuku. Funkce Noise cancelling AirPods povýší na novou úroveň. Konkurence totiž už tuto vychytávku má a využijete ji například v hlučném prostředí, kde jinak nebudete moc zvuk ze sluchátek slyšet. Rušná ulice, hlasité metro, řev dětí a další hluky stěžují poslech s peckami.

AirPods case se měnit nebude

AirPods pouzdro se zřejmě moc nezmění, protože není důvod. Letos přišel Apple s jeho inovovanou verzí, která podporuje bezdrátové nabíjení. To bude zachováno. Design samotných sluchátek ale zřejmě, a to kvůli odhlučnění okolí, dozná nějakých změn.

AirPods case

Další novinkou může být voděodolnost, nebo dokonce vodotěsnost. Obal AirPods není uzpůsoben pro styk s vodou. Pokud zmokne, nic by se mu stát nemělo, ale když ho hodíte do vody, určitě sluchátka přestanou fungovat. Ta by mohla být též vodotěsná. Hlavně plavcům by se určitě tato vychytávka hodila. Pokud ale nebudou chtít sluchátka ve vodě ztratit, doporučujeme držák na AirPods, který sluchátka v uších lépe zafixuje. K tomu lze pořídit i AirPods strap. Ten zase obě sluchátka spojí dohromady a případné hledání bude snažší.

AirPods 3 přijdou na konci tohoto roku nebo na začátku příštího

Vzhledem k tomu, že Apple teprve nedávno uvedl druhou generaci AirPods, nedá se předpokládat, že by s AirPods 3 nějak spěchal. Nejdříve se tak dočkáme na konci tohoto roku, ideálně před Vánocemi. Čekat ale můžeme klidně až do půlky roku 2020. 

Dle posledních spekulací mohou přijít rovnou dvě nové verze. Jedna jako aktualizovaná náhrada současné generace se stejnou cenou (AirPods 2s?) a druhá dražší se všemi funkcemi a novým designem (AirPods 3?). Ať tak či onak, obal na AirPods s bezdrátovým nabíjením zůstane a Apple bude jen přidávat další a další nové funkce.

Zdroj: 9to5mac.com