Zámek TSA jako ochrana zavazadla na cestách proti zlodějům

Zámek TSA je nedílnou součástí vašeho kufru při cestování. Jednoduchý mechanismus dovoluje rychlé zabezpečení vašich cenností a díky kódu budete mít jistotu.

Uzamčení vašich zavazadel je opravdu důležitou podmínkou pro bezpečnou přepravu všech věcí. Nikdy nevíte, kdo se může do vašeho kufru, batohu nebo tašky dostat. TSA zámek nabídne rychlou a jednoduchou obsluhu. Pamatovat si musíte pouze číselný kód, kterým zámek odemknete a dovolí vám otevřít obsah zavazadla.

Zámek TSA jako pevná součást zavazadla

Hned po koupi kufru nebo tašky se budete shánět po TSA zámku. V lepším případě jej koupíte přímo se zavazadlem, ale v nejlepším bude jeho pevnou součástí. Přímo na kufru nebo batohu je tak integrován do jeho těla a je umístěn proti jezdcům na zipu. Ty potom vložíte do zámku a nastavíte číselný kód. Vždy, když bude na zámku zobrazeno to „vaše“ číslo, bude možné kapsu otevřít. Batoh s TSA zámkem tak vřele doporučujeme.

TSA zámek (Travel Sentry Approved) vznikl už v roce 2004 a poprvé se objevil v USA. Dovoluje snadné odbavení na letišti a díky univerzálnímu klíči, který má kontrola k dispozici, může do útrob zavazadla nahlédnout bez přítomnosti pasažéra. 

Samostatný TSA zámek jako univerzální řešení

Pokud už svoje cestovní zavazadlo máte, nebo byste rádi zabezpečili obsah svého batohu, případně tašky, lze pořídit TSA zámeksamostatně. Jedná se o malé zařízení s karabinou, která je obdařena kódem. Na třech kolečkách tak zvolíte číselný kód a pokud bude správně nastaven, karabina půjde otevřít. V opačném případě se do zavazadla nikdo nedostane.