Xiaomi Redmi Note 9 Pro recenze potvrzují, že se jedná o skvělý telefon za dobrou cenu

Xiaomi Redmi Note 9 Pro recenze jsou pochvalné a velmi si pochvalují hlavně skvělý poměr cena/výkon a také vysokou výdrž na jedno nabití. Jaké příslušenství si k telefonu dopřát?

Telefon výrazně boduje v případě výdrže na jedno nabití. Ta je v případě velmi aktivního využívání kolem 2 dnů, bez větších problémů se ale dostanete i na 3 dny. Redmi Note 9 Pro tak patří k nejlepším ve své třídě. Když už si pořídíte takto vyspělý mobilní telefon, přichází na řadu výběr příslušenství. To by jistě mělo čítat pouzdro, ochranu displeje a případně další zábavné gadgety.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro recenze chválí

Jak už jsme psali, recenze jsou velmi pochvalné a není důvod, proč si telefon nedopřát. V článku vám poradíme především s výběrem příslušenství, které lze k mobilu pořídit. Začneme u pouzdra, které je nejčastějším doplňkem a velmi doporučujeme ho koupit hned v den, kdy si pořídíte telefon. Pozdější servis není příjemnou záležitostí a záruka na rozbitý displej nebo prasklý roh způsobený pádem se uplatňuje velmi těžko.

Pouzdro na Redmi Note 9 Pro je k dispozici v odolné variantě, v průhledné nebo jako třeba otevírací knížkového typu. V prvním případě oceníte robustní provedení s vyztuženými hranami a gumovými prvky, které lépe absorbují případný náraz z pádu. 

Průhledné pouzdro na Redmi Note 9 Pro zase nechá vyniknout design samotného telefonu. Přitom nijak nebrání ovládání a má přesně vyřezané otvory pro ovládací prvky telefonu. Dostanete se i k nabíjecímu konektoru nebo k 3,5mm jack kabelu, kam lehce zapojíte drátová sluchátka.

Třetí možností je pouzdro knížkového typu, které funguje podobně jako peněženka. Po otevření máte k dispozici telefon a ve vedlejší kapse je místo na drobnou hotovost, přihrádky pro založení platebních karet a v neposlední řadě poslouží i jako chytrý stojánek.

Ochrana displeje především

Displej je to první, co na telefonu uvidíte a v dnešní době je naprosto nepostradatelný. Určitě se tak vyplatí ho chránit a obdařit tvrzeným sklem nebo ochrannou fólií. Ta zabrání poškrábání a případnému většímu poškození při pádech.

Hybridní ochranné sklo na Xiaomi Redmi Note 9 Pro lehce nalepíte na displej a kopíruje přesně křivky obrazovky. Nebude vám vadit v ovládání telefonu a ani nevystupuje. Za pár set korun získáte skvělou ochranu, která vám může pomoct proti poškrábání a nákladné opravě displeje v řádu tisíc korun.