Xiaomi Haylou LS02 jsou chytré hodinky s výborným poměrem cena/výkon

Xiaomi Haylou LS02 seženete už za necelých 1 000 Kč a za tuto cenu jsou to velmi schopné chytré hodinky s řadou funkcí. Navíc jsou voděodolné a propojí se s telefonem.

Chytré hodinky jsou na trhu populárním příslušenstvím. Jedná se v podstatě o prodlouženou ruku telefonu, takže nemusíte tak často mobil vytahovat z kapsy a hned vidíte příchozí notifikace, hovory nebo vaše zdravotní údaje. Pro zlepšení kondice a sportování jsou neskutečným pomocníkem.

Xiaomi Haylou LS02 bohatě stačí

Chytré hodinky se prodávají i za několik tisíc korun. V případě například Apple Watch ale částka přesahuje i 10 000 Kč. To Haylou GT1 stojí ani ne 1 000 Kč a jejich funkce jsou už na velmi dobré úrovni. Populárním Apple Watch se také podobají vzhledově a ostudu s nimi rozhodně neuděláte.

Hmotnost hodinek se zastavila na 38 gramech, což je velmi nízká hodnota a skoro je na ruce neucítíte. Displej hodinek je roztažený na 1,4 palce a zobrazení zajišťuje TFT technologie. Je plně dotykový, nese rozlišení 320 ppi a po stranách je použito 2,5D zakřivení. Dobře poskládaná konstrukce také zapříčinila, že jsou hodinky vodotěsné dle certifikace IP68 a zvládnou vydržet 30 minut v metrové hloubce vody.

Měří tep, spánek i sport

Chytré hodinky Xiaomi jsou univerzálním pomocníkem v mnoha případech. Senzory umístěné vespod měří aktuální tepovou frekvenci a upozorní vás v případě, kdy je moc nízká nebo naopak vysoká. Tepovka se hodí i když sportujete a můžete tak lépe uzpůsobit svůj trénink. Pro ten je připraveno 12 typů cvičení, takže si jistě vždy vyberete ten, který se vám bude hodit.

Také v noci zůstávají hodinky aktivní. Pokud si je necháte na ruce a půjdete spát, ráno vám řeknou, jakou kvalitu spánku máte. Lépe tak odhadnete, co musíte zlepšit, abyste si více odpočinuli. A podle posledních studií víme, že právě spánek je jednou z nejdůležitějších prevencí před nemocemi.