Apple Watch oprava zdarma je k dispozici pro modely SE a Series 5

Apple Watch oprava zdarma je nabízena samotnou společností. Využít jí můžete u verzí SE a Series 5 pokud máte problémy s nabíjením hodinek.

Apple dnes vydal watchOS 7.3.1 s opravou problému, který může způsobit, že se Apple Watch Series 5 a SE nebudou nabíjet po vstupu do režimu Rezerva. Ten pomáhá šetřit baterii hodinek a pokud je na velmi nízké úrovni, budou hodinky zobrazovat pouze čas.

Apple Watch oprava zdarma pro několik málo uživatelů

V dokumentu podpory Apple nastiňuje problém, který ovlivnil velmi malý počet zákazníků. Kalifornská firma říká, že tito lidé měli problém s nabíjením poté, co Apple Watch přešly do režimu Rezerva. Pokud jste tak hodinky dali na nabíječku v momentě, kdy byly v režimu Rezerva, nemusely se nabíjet.

Zatímco watchOS 7.3.1 problém vyřeší u zákazníků, kteří jej dosud nezažili, těm, kteří již problém měli, bude možná nutné hodinky opravit. Pro kontrolu je nutné aktualizovat hodinky na nejnovější operační systém a vložit na nabíječku. Pokud se nezačnou do 30 minut nabíjet, je nutné kontaktovat Apple. Stačí požádat e-mailem o opravu nebo zavolat na bezplatnou linku.

Zdroj: Macrumors.com