Xiaomi chytrá žárovka umí vše, co konkurence. Barvy, automatizaci i ovládání hlasem

Xiaomi chytrá žárovka je schopna nabídnout všechny chytré funkce, které budete potřebovat. Vyberete si barvu světla, jeho teplotu, kdy má svítit a vše lze ovládat hlasem.

Obyčejná žárovka už dnes nikoho moc neoslní, ale hlavně ani obyvatele domu nebo bytu, kde je umístěna. Výběr barevného tónu je pokročilou záležitostí, kterou můžete chtít. Proč ale neskloubit více chytrých funkcí, které vám usnadní život a v neposlední řadě dokážou i zlepšit zdraví?

Chytrá žárovka Xiaomi umí vše

Jestli nehodláte svítit barevně a stačí vám jen chytré funkce, tak si můžete koupit Xiaomi Mi Smart Bulb. Ta je o něco levnější než barevné LED žárovky a kromě výběru barevného tónu a teploty nabízí vše, co budete potřebovat.

Dražší verze Xiaomi Mi Smart Colorful Bulb umí navíc právě barevné tóny a také regulaci barevné teploty. Pracuje v rozsahu 1700 K - 6500 K a vybrat můžete prakticky jakoukoliv barvu. 

Žárovky lze ovládat přes několik rozhraní, jako je například Amazon Alexa nebo Google Assistant. Oba systémy umí poroučet žárovce i hlasem. Jen tedy řeknete svůj povel a žárovka se podle toho zařídí.