Nomad Base Station Mini zabírá velmi málo místa a nabije různá zařízení

Nomad Base Station Mini je novou bezdrátovou nabíječkou, která je určena pro nabíjení jednoho zařízení. Výhodou je, že se všude vejde a je prémiově zpracována.

Společnost Nomad dnes oznámila uvedení Base Station Mini, nové možnosti nabíjení jednoho zařízení, která je určena k napájení zařízení jako jsou iPhone, AirPods nebo jiné podporující Qi nabíjecí standard. Jedná se vlastně o zmenšenou bezdrátovou nabíječku Nomad Base Station, která nabije 3 zařízení současně.

Nomad Base Station Mini do malých prostor

Nabíječka je navržená tak, aby zabírala málo místa. Základnová stanice Mini je ideální pro noční stolek nebo stůl. Má čtvercový tvar a není o moc větší než AirPods‌, takže je užitečná pro ty, kteří chtějí jednoduchou a prostorově úspornou nabíječku.

Nejedná se o nabíječku s MagSafe a při nabíjení ‌iPhonu‌ je omezena na výkon 7,5 W, i když dokáže nabíjet zařízení Android rychleji. Dodává se s 2metrovým kabelem USB-C, ale nedodává se s napájecím adaptérem. Stejně jako ostatní základnové stanice Nomad má i Mini čalouněný povrch z černé kůže a zinkový rám.

Samostatně prodává Nomad také nový 20W napájecí adaptér USB-C, který je ideální pro použití s ​​Base Station Mini nebo pro jiná zařízení, včetně nabíječky ‌MagSafe‌ společnosti Apple.

Cena základní stanice Mini je 60 USD a 20W napájecí adaptér USB-C stojí 19 USD. Oba produkty lze od dnešního dne zakoupit na webu Nomad.

Zdroj: Macrumors.com