Wonder Woman 2 je pokračováním úspěšné jedničky, které ale nabídne odlišný příběh

Wonder Woman 2 je film, který už je natočený a měl mít premiéru v polovině tohoto roku. Ta se ale vzhledem k pandemii stále odkládá. O čem pokračování bude?

Wonder Woman 1984, tak se oficiálně pokračování jmenuje. A je to zřejmě proto, že se nejedná o klasickou „dvojku“. Pokračování by totiž mělo navazovat na první díl a to se v tomto případě rozhodně neděje. Místo toho se jedná o samostatný film se stejnými postavami. Je to podobné jako například u Jamese Bonda, kde je každý díl jiný, ale Bond stále zůstává a má své stejné schopnosti.

Wonder Woman 2 a nejistý termín uvedení do kin

Film s Gal Gadot v hlavní roli měl mít původně premiéru v létě tohoto roku. Tak jako ostatní filmy ale byl odsunut vinou pandemie a teď se čeká, kdy ho bude možné do kin pustit. Zatím poslední oznámené datum spadá v ČR na Štědrý den, takže 24. 12.

Děj filmu se bude odehrávat, jak napovídá rok 1984 v názvu, v 80. letech minulého století. Proti neohrožené Wonder Woman se objeví dvě hlavní záporné postavy. Kromě toho uvidíme známé herce jako Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen nebo Kristen Wiig.

Zkraťte si čekání hezkým krytem

Jestli je na vás čekání už moc dlouhé, tak se tomu nedivíme. Nabízíme ale jinou možnost. Průhledný kryt na telefon s malbou Wonder Woman na zádech. Na výběr je pro iPhone 11, 11 Pro nebo X a XS. Ochranný kryt Wonder Woman se jistě bude vyjímat na mobilu žen, ale i mužů.