Ted Lasso se vrátí na Apple TV+ v druhé sérii

Ted Lasso je výborný komediální seriál, který právě vysílá služba Apple TV+. Pro všechny fanoušky je dobrou zprávu, že bude pokračovat druhou sérií.

Apple obnovuje svůj nový seriál Ted Lasso druhou sezónou a to necelý týden po premiéře. Právě teď jsou k dispozici tři epizody první sezóny, čtvrtá epizoda má vyjít v pátek a takto každý další týden až do posledního 10. dílu.

Ted Lasso se stává oblíbeným seriálem

Ted Lasso je komediální seriál, ve kterém hraje herec a absolvent Saturday Night Live Jason Sudeikis. Sudeikis původně hrál postavu Teda Lassa už v roce 2013 pro účely televizní stanice NBC, která pokrývá vysílání anglické Premier League.

Série ‌služby Apple TV‌+ oživuje původní postavu Teda Lassa. Sudeikis hraje neznámého trenéra amerického fotbalu z Kansasu, který je najat, aby trénoval profesionální fotbalový tým v Anglii, přestože nemá žádné zkušenosti s koučováním evropského fotbalu.

Stejně jako první sezóna bude i druhá sezóna obsahovat 10 epizod a premiéra má být uvedena příští rok. Apple obnovil mnoho z pořadů, které již byly vydány pro druhou sezónu, včetně „See“, „The Morning Show“, „Dickinson“ a „For All Mankind“.

Zdroj: Macrumors.com