Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Vysavač do auta můžete mít pořád po ruce a bez nutnosti zapojování do napájení

Vysavač do auta je skvělým pomocníkem v případě, kdy se vám často interiér špiní a nemáte čas jezdit na čerpací stanici k velkému vysavači. A může být i bez kabelu!

Čistota uvnitř automobilu svědčí o pořádnosti a rozhodně je vždy příjemnější, když nastoupíte do čistého interiéru. Zvlášť, když v automobilu trávíte více času a nemáte také času nazbyt, abyste jezdili k čerpací stanici nebo dalším samoobslužným vysavačům.

Vysavač do auta na baterii

Bateriový vysavač je hitem poslední doby a ať už se jedná o vysavač do domácnosti nebo právě do auta, skvělou výhodou je možnost použití bez drátů. Integrovaná baterie se jednou za čas nabije a pak je připravený k akci. S vysavačem Baseus H-501 Shark dokážete fungovat v interiéru auta. Je malý a díky dodávanému příslušenství se dostanete i do malých zákoutí.

Baterie má výdrž 22 minut, což je dostatečná doba na to, abyste uklidili celé auto. Nabijete ho zase za zhruba 3 až 4 hodiny a skvělé je, že ho nemusíte vůbec nosit domů k zásuvce. V balení totiž naleznete nabíjecí adaptér s koncovkou pro zapojení do cigaretové zásuvky auta. I během jízdy jej tak lze dobít a po zastavení vyluxovat.