Samsung Galaxy Watch řemínek je dostupný v mnoha variantách. Vyberte si sami

Samsung Galaxy Watch jsou populární chytré hodinky o mnoha svých variantách. Pokud pro ně sháníte nový řemínek, portfolio je široké a jistě si z něho vybere každý. 

Samsung prodává své Galaxy Watch ve třech, respektive čtyřech, variantách. V tuzemsku ale nejsou ty s LTE dostupné. Vybírat tak můžete z Galaxy Watch 42 mm v černém unisex provedení a dámském růžovo-zlatém provedení, či modelu Galaxy Watch 46 mm. První dva řečené modely vás vyjdou na 6 790 Kč za každý, větší model pak stojí 6 990 Kč. Bavíme-li se tedy o doporučených cenách.

 

Samsung Galaxy Watch funkcemi nešetří

Hodinky samozřejmě poskytují dotykový displej, měření tepu na zápěstí, krokoměr, výpočet kalorií, měření rychlosti, měření vystoupaných pater i intervalový trénink. Poskytují GPS, barometr, výškoměr, gyroskop, kompas, senzor pro intenzitu světla, připojení pomocí Wi-Fi a Bluetooth, umožňují přehrávat hudbu, ovládat mobil, ze kterého zobrazují notifikace a mají i vlastní interní úložiště pro vaše data.

Jejich design, a to ať už se bavíme o jakékoli variantě, může být silně sportovní, ale i prudce elegantní. Záleží jen na navoleném číselníku a samozřejmě přítomném řemínku. Ten silikonový pod sako určitě nepatří, pokud jej ale vyměníte za kožený nebo ocelový tah, hodinky dostanou zcela jiný feeling. Kupovat originální Samsung řemeny se ale může značně prodražit, obzvláště, pokud je chcete často střídat a mít jich více variant. I výrobci třetích stran ale nabízejí zajímavé kousky. 

Samsung Galaxy Watch řemínek a jeho varianty

Nejlevnější, a to za 349 Kč, seženete ty od společnosti Tech-Protect. Jsou k dispozici v bílé, červené, šedé a modré barvě. Jedná se ale o silikonové varianty, takže počítejte, že je využijete spíše na sport. Kožená varianta vás od stejné společnosti vyjde už na 599 Kč.

V nabídce ale najdete i ocelové tahy. U prověřené značky Spigen navíc nemusíte mít strach o jejich kvalitu. Zde je cena 849 Kč. Tahy jsou s černou povrchovou úpravou a dostupné jak pro 42 tak 46mm variantu.