Univerzální kryt na mobil nabídne mnoho použití, ale není pro každého

Univerzální kryt na mobil se určitě pořídit dá, ale moc to nedoporučujeme. Telefon se nebude dobře ovládat, nosit a v neposlední řadě nebude ani dobře vypadat. Jak pořídit správné pouzdro?

Tenké, průhledné, odolné, vodotěsné, kožené, plastové nebo sportovní. To je jen hrubý výčet všech typů pouzder, které nyní můžete na svůj nový iPhone pořídit. V naší nabídce najdete přes 100 krytů a pouzder, z nichž si vybere opravdu každý. Jako univerzální pouzdro na mobil lze doporučit snad jen Guess 4G Wallet Beige, které vypadá velmi stylově.

Univerzální kryt na mobil nehledejte

Pro ty, kteří chtějí maximálně kompaktní kryt, který ochrání telefon proti poškrábání, ale nikterak nezvětší rozměry telefonu, je ideální ultratenké pouzdro. To se vyrání i v průhledné variantě takže iPhone 11 Pro vypadá jako bez pouzdra. Chráněné jsou přitom boky, záda i systém fotoaparátů. U všech pouzder se dá bez problémů dostat ke všem portům a ovládacím tlačítkům.

Knížkové pouzdro na iPhone 11 Pro vám přidává další funkce. Takový kryt chrání zadní i přední část telefonu a většinou lze do otevřené části uložit drobnou hotovost nebo platební karty.

Sportovní pouzdro na ruku pro iPhone 11 Pro se hodí, když chodíte běhat nebo třeba do tělocvičny. Telefon máte pořád při sobě připevněný na paži a druhou rukou ho můžete přes displej lehce ovládat.

Odolné pouzdro na iPhone 11 Pro nabízí například společnost UAG. Taková pouzdra se vyznačují větší pevností a často splňují i přísné vojenské normy. Ty zabezpečují, že telefon, který spadne z určité výšky, zůstane nepoškozen. Většinou se jedná o hodnoty kolem 1,8 metrů.

Jak vidíte, nabídka pouzder a krytů na iPhone 11 Pro je opravdu velká a záleží pouze na vás, zda preferujete vyšší odolnost za cenu větších rozměrů, nebo dáváte přednost spíše méně nápadnému řešení se zachováním malé váhy a tloušťky.

➡️ Pouzdra a kryty na iPhone 12 Pro