Termohrnek na kávu a čaj vybírejte podle materiálu i objemu

Termohrnek na kávu nebo čaj využijete doma, na cestách nebo třeba v autě. Hodí se pro uchování studených i teplých nápojů a vybírat lze i z chytrých řešení.

Mít stále u sebe oblíbený nápoj, ať už horký nebo studený. To je hlavní účel termohrnku. Termosku už známe z dřívějších dob a většinou to bývalo obrovské zařízení, které sice pojalo spoustu tekutin, ale ty nevydržely moc dlouho ve své teplotě a transport byl značně obtížný. Naštěstí se situace výrazně změnila.

Termohrnek na kávu Mannhart

Společnost Spigen vyrábí několik termohrnků, které stojí za řeč. Vybírat můžete i podle barvy, použití a všechny vynikají dokonalým utěsněním a chytrým použitím. Zásadní pro výběr je i maximální objem tekutin, které do něj nalijete.

Spigen Mannhart B201 se podobá klasickému hrnku a má kompaktnější provedení. Jeho spodní část je zúžena, takže ho lze zasunou do držáku nápojů v autě a nezabere vám tolik místa ani na pracovním stole. Má dvojité opláštění, které udrží nápoje horké až 6 hodin a studené dokonce 24 hodin. To je dostatek času na to, abyste si po celé dopoledne mohli vychutnávat horkou kávu a po celý den v létě popíjet osvěžující koktejl.

Šroubovací víčko je obdařeno gumovým těsněním, takže nápoj nevylijete, ani když budete termohrnek obracet vzhůru nohama. Oceníte i jednoduché otevření jednou rukou. Za velkou výhodu lze označit i objem 887 ml.

Lehká termoska Mannhart

Pokud vyznáváte tradičnější rozměry termosky, pak je tu Spigen Mannhart B203. Vyniká stejným dvojitým opláštěním, studené nápoje udrží také celý den a horké dokonce 8 hodin. Jedinečný zavírací mechanismus obsahuje pojistku proti vylití, jednoduché tlačítko na otevření a termoska neobsahuje malé části, které můžete při jejím mytí ztratit.

Termoska Spigen je lehká jako pírka a váží jen 212 gramů, což se dá přirovnat k váze vašeho telefonu. Vybírat můžete ze dvou barev - zelené a stříbrné.

➡️ Termohrnky na kávu