Stojánek pro Apple Watch udělá pořádek na vašem stolku a elegantně hodinky nabijete

Stojánek pro Apple Watch má několik výhod. Bohužel, Apple žádný stojánek k hodinkám nedává a musíte si za něj připlatit nemalé peníze. Na trhu je ale spousta lepších alternativ.

S nabíjecím kabelem pro Apple Watch moc nesvedete. Je magnetický a hezky se k hodinkám přichytí. Apple Watch ale musíte nabíjet položené. A to je škoda, protože ve stojánku nejlépe využijete režim nočního stolku. Ten umožňuje hodinky přeměnit na budík. V neposlední řadě pak stojánek vylepší pocit ze stolku, kam hodinky pokládáte pro nabití. Vše najednou bude vypadat daleko více urovnaně.

Stojánek pro Apple Watch v jednoduchém provedení

Stojánky se dělí na dvě varianty. Jedna je jednodušší a druhá už podporuje i nabíjení. I ta první ale dovoluje provlečení originálního nabíjecího kabelu, takže o nabíjení nebudete ochuzeni. Hezký nabíjecí stojánek na Apple Watch nabízí společnost Spigen. Jedná se o plastový podstavec, který má zespodu protiskluznou plochu, výborně drží na stole a dobře vypadá.

Pokud byste chtěli spíše hliníkový stojánek, aby vám ladil s Macem, volte Fixed Frame Watch. Má podobnou konstrukci a také do něj snadno uchytíte nabíjecí kabel. Spodní hrana stojánku je opatřena měkkou výstelkou, aby se hodinky o hliník neodřely.

Bezdrátová nabíječka a stojánek v jednom

Zajímavou možností je bezdrátová nabíječka s integrovaným stojánkem na Apple Watch. Například Baseus Planet 2v1 má na jedné straně nabíjecí plochu a na druhé vyklápěcí stojánek. Hodinky tedy můžete dobíjet položené i postavené a využívat režim nočního stolku. Ten ukazuje velkými číslicemi aktuální čas a nastavený budík. Ne ale vždy, takže vás neoslňuje během noci. Stačí se ale lehce hodinek dotknout, nebo drknout do nočního stolku a rozsvítí se displej.

Pokud hledáte skutečně prémiové řešení, zvolte značku Nomad. Kůže a ušlechtilé kovy udělají své. Kožená plocha slouží k položení až dvou nabíjených zařízení, takže lze dobíjet najednou například iPhone a AirPods. Stojánek za nabíjecí plochou pak dobije Apple Watch.