Sterilizátor na mobil dokonale vyčistí váš telefon a zbaví ho bakterií

Sterilizátor na mobil je dezinfekční zařízení, které spolehlivě zničí viry a bakterie, které jsou usazené na vašich věcech. V případě mobilního telefonu stačí, když ho do přístroje vložíte.

Mobilní telefon nedáme z ruky a právě na našich pažích jsou v této době zrádné bakterie a viry. Celosvětová pandemie nutí lidi po celém světě, aby více dbali na svou hygienu a právě UV sterilizér je naprosto ideálním řešením, jak se škodlivých prvků na telefonu zbavit pohodlně a bez nutnosti použití dalších přípravků nebo vody.

Sterilizátor na mobil ničí vše

Společnost FIXED k nám dováží svůj UV sterilizér pro mobilní telefony, který dokáže zničit 99,9 % všech virů a bakterií na povrchu zařízení. Pracuje na bázi vyzařování UV paprsků, které během 10 minut telefon zbaví škodlivin. Je dostatečně velký a vložíte do něj i telefon o velikosti úhlopříčky 7 palců. Je tak kompatibilní se všemi iPhony.

FIXED sterilizér má po odkrytí víka uvnitř šikovné nožičky, na které zařízení vložíte. Díky tomu vznikne pod telefonem prostor, který je také ozářen a telefon se vyčistí na všech částech a po všech stranách. Nemusíte ho tak obracet a postačí jedno 10minutové vložení. Kromě telefonu můžete do sterilizéru vložit i další drobné předměty jako jsou klíče, roušky nebo hodinky.

Hygienická bezdrátová nabíječka

Kromě funkce sterilizování se ale v případě vložení telefonu můžete spolehnout na bezdrátové dobíjení. Je kompatibilní se všemi telefony, které podporují QI standard, což jsou v podstatě všechny a 100% bude fungovat s novějšími Apple telefony. Bezdrátově tak dobijete iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE (2. generace), iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.