Sportovní sluchátka bezdrátová dopomohou k lepším výkonům

Ať už dřete v posilovně, nebo na běžeckém oválu, ideální sportovní sluchátka bezdrátová vám dopomohou k lepšímu výkonu. Umí pěkně nakopnout a nepřekáží.

Při sportu nechcete být zatěžováni zbytečnými kabely a nechcete s sebou nosit zbytečné gramy navíc. Sportovní sluchátka bezdrátová jsou tak ideální nejen k běhání, ale i k cvičení do posilovny. V prvním případě snadno přehrají hudbu z chytrých hodinek, v tom druhém zase nemusíte mít telefon nikde po kapsách.

Dosah Bluetooth technologie je běžných deset metrů, takže o kvalitní příjem se příliš starat nemusíte. Protože jich většina disponuje i ovládáním přímo na sluchátku, prakticky nemusíte brát telefon do ruky. A ta ideální hudba vás skutečně může nakopnout k lepším výsledkům.

 

Sportovní sluchátka bezdrátová a jejich nabídka

Sportovní bezdrátová sluchátka pro iPhone a iPad společnosti Hoco jsou jedny z vůbec nejlevnějších na trhu. Za 349 Kč si na nich tak můžete vyzkoušet, zda vám tento styl poslechu hudby bude ideální. Nemůžete od nich sice čekat zázraky v kvalitě reprodukce, ale potěší na nich tříhodinová výdrž i malé rozměry.

Sportovní bezdrátová sluchátka pro iPhone a iPad společnosti CellularLine disponují záhlavním mostem, který mezi sebou levé i pravé sluchátko spojuje. Benefit to má zejména takový, že pokud nepoužíváte skutečná true wireless sluchátka, kabel, který by je spojoval, nepřenáší k vašim uším žádné otřesy.

Tato sluchátka si nastavíte přesně dle vašich představ a při pohybu tak budou vždy perfektně sedět na uších. Díky voděodolnosti s certifikací IPX4 vás nezaskočí ani nenadálý déšť. Univerzální dálkové ovládání přímo na sluchátkách umožní rychlé a jednoduché ovládání hudby v playlistu. Jejich cena je 1 199 Kč.

True wireless sluchátka jsou taková sluchátka, která skutečně nedisponují žádným kabelem, stejně jako např. Apple AirPods. Taková jsou i bezdrátová sluchátka pro iPhone a iPad od společnosti Celly, které vás vyjdou na 1 999 Kč. Ta představují lehké a kompaktní řešení poslechu hudby s množstvím různých nástavců do uší. Jejich výdrž je až 2,5 hodiny.

Ještě více z nabídky bezdrátových sluchátek naleznete pod odkazem zde.