Chytrá osobní váha vám pomůže udržovat se v kondici

Ať už jste vrcholovými či amatérskými sportovci, nebo jen chcete vědět více o svém těle a zlepšit svou životosprávu, hodí se vám chytrá osobní váha.

Základním údajem, který vám chytrá osobní váha sdělí, je samozřejmě vaše tělesná hmotnost. Díky přítomnosti různých senzorů ale umí vyčíst mnohem více dat, která vám pomohou udržovat lepší životosprávu. V kombinaci s aplikací v chytrém telefonu si pak můžete vést různé statistiky. Informuje vás i o všech naměřených hodnotách v průběhu času.

Mezi senzory se na základně technologie bioimpedanční analýzy přenáší elektrické signály, na jejichž základě umožní chytré algoritmy rozpoznat, jak se vzruch šířil vaším organizmem, a tak vám přesně říci složení vašeho těla. Jedná se samozřejmě o naprosto bezpečnou metodu.

 

Chytrá osobní váha na dostupná nabídka

Chytrá osobní váha od společnosti Huawei je vám schopna během jednoho vážení vyčíslit až devět údajů o vašem těle. Její povrch je z tvrdého skla, výdrž baterie zajišťuje standby čas po 12 měsíců (4 × AAA). Její hmotnost je 1,85 kg a rozměry jsou 300 × 300 × 18,7 mm.

Dokáže vážit až do hmotnosti 150 kg, přičemž automaticky rozpozná až 10 uživatelů. Ať už je tedy vaše rodina jakkoli obsáhlá, budou ji moci využít všichni její členové. Cena váhy Huawei je 999 Kč.

Chytrá osobní váha společnosti Xiaomi poskytuje vysoce tenký desing, protože její výška je pouhých 14,75 mm. Jednoduše ji tak umístíte tam, kam potřebujete. Obsahuje skrytý displej, který se zobrazí pouze v případě, aby vám sdělil nějaké informace. Samozřejmě v takovém případě budou ty ideálně čitelné.

Vyrobena je z ABS materiálu, který je trvanlivý a tvrdý. Poškození se tedy bát nemusíte, i když je horní plocha ze skla (elektrody jsou z nerezové oceli). Při jednom měření může zjistit až 10 údajů o vašem těle (Basal Metabolic Rate, BMI, hmotnost tělesného tuku, kostní hmoty, svalové hmoty, bílkovin, viscerálního tuku atd.) a to za pomoci pokročilé BIA technologie.

I ona je napájena čtyřmi AAA bateriemi, které lze v případě potřeby snadno vyměnit. Vážit umí až do hmotnosti 150 kg, přičemž ona sama má 1,63 kilogramu. Její rozměry jsou 300 × 300 mm a zaplatíte za ni 1 190 Kč.