SpongeBob SquarePants je oblíbená kreslená postavička, pořiďte si kryt s tímto motivem

SpongeBob SquarePants je čím dál tím více populární. Známá kreslená postava srší vtipem a možná zatoužíte potom, mít tuto mořskou houbu také na svém telefonu.

SpongeBob v kalhotách, Sépiák, Hvězdice Patrik nebo Pan Krabs. To jsou známé postavičky z kresleného seriálu, na který koukají nejen děti, ale také dospělí. Ty baví hlavně vtipné hlášky a scény. Navíc se jedná o tak výrazné postavy, že pokud si pořídíte kryt nebo pouzdro, budou se na telefonu krásně vyjímat a nikdo je nepřehlédne.

SpongeBob SquarePants jako ochranný kryt

S oblíbenou žlutou mořskou houbou máme v nabídce několik typů krytů. Většinou se jedná o ochranná pouzdra na iPhone, která jsou přesně vyrobena pro daný model telefonu a záda mají potisknutá tímto populárním motive. Se samotným SpongeBobem jsou na výběr 3 možnosti. Můžete ho mít přes celá záda, pouze přes jejich dolní část nebo s vtipným vyobrazením.

iPhone 11, iPhone XS nebo třeba iPhone 12 Pro. Na všechna tato zařízení si vyberete. Záleží také, jaké pouzdro je konkrétně skladem. Vždy se dívejte do názvu produktu, kde najdete, na jaký konkrétní typ telefonu je pouzdro určeno. Pokud totiž nezvolíte váš používaný model, kryt nebude na telefon pasovat.

Zmíněný ochranný kryt SpongeBob s vtipnou scénkou se opravdu povedl. Slavná houba je na něm hned dvakrát. Poprvé ve stavu před požitím kávy a je tak značně unavená, což naznačuje zábavný úšklebek. Na druhém vyobrazení už je po požití kávy a tedy značně rozveselená.

Mějte všechny postavy ze seriálu

V seriálu ale nevystupuje jenom samotný SpongeBob. Také ostatní postavy jsou povedené a vtipné. Proto můžete zvolit pro váš mobilní telefon hned čtveřici postaviček. V obchodě máte možnost koupit ochranný kryt pro iPhone SpongeBob s Patrikem, Sépiákem, Krabsem a samozřejmě SpongeBobem pěkně pohromadě. Mají udivené výrazy a jsou vyobrazené přesně tak, jak je znáte.

Milovníci seriálu tak mají jasno. Ten, kdo viděl jen pár dílů ale jistě také zpozorní. A komu nic SpongeBob neříká, měl by se na něj podívat. Přijde na jiné myšlenky a hlavně se náramně pobaví.