Sluchátka Apple AirPods Pro nejsou levná, podívejte se na dostupnější

Sluchátka Apple AirPods Pro jsou rozhodně skvělá, ale jejich cena je pro mnoho uživatelů příliš vysoká. Podívejte se, jaké jsou alternativy a co nabízejí.

Jistě, Airpody vynikají svými funkcemi a začleněním do ekosystému společnosti Apple. Jenže jejich cena není k zákazníkovi zrovna přívětivá. Za první generaci totiž zaplatíte 4 790 Kč, za druhou s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem, výkonnějším čipem a možností vyvoláním Siri svým hlasovým povelem pak  5 790 Kč. O AirPods Pro už se ani nemusíme bavit, tam zaplatíte skoro 7 000 Kč.

Sluchátka Apple AirPods Pro levně

Chcete-li skutečně bezdrátová bezdrátová sluchátka k mobilu, která jsou nenápadná a decentní, nabízí se trošku okatá kopie sluchátek AirPods Baseus W04. Cena je příjemných 1 199 Kč. Sluchátka Cellularline Aries jsou již z vyšší cenové kategorie a vyjdou vás na 1 899 Kč. Velmi stylová jsou pak Guess sluchátka.

Guess sluchátka

Dostupná bezdrátová sluchátka k mobilu

Jejich eleganci a využití při telefonních hovorech však popřít nelze. Zde zase špuntová sluchátka spíše tratí, protože pokud nedisponují příposlechem (jako že obvykle ne), musíte běžně z ucha jedno sluchátko vyndat, abyste vůbec slyšeli svůj hlas. Na druhou stranu jsou velice dostupná, a pokud nevíte, zda jsou vhodná i pro vás, jejich cena začíná na 500 Kč. Mezi tímto levným segmentem vyniká zejména značka CellularLine.

CellularLine MUSIC SOUND D2

Tato bezdrátová sluchátka k mobilu jsou však spojena kabelem. Na něm se však nachází praktický ovladač, kterým lze přijmout a ukončit hovor, zesílit hlasitost sluchátek nebo započít či pozastavit přehrávání. A to je ideální, pokud nevlastníte Apple Watch, nebo pokud pořád nechcete vyndávat váš telefon z kapsy. Zafixování v uchu je přitom zajištěno nástavci, takže se hodí i k vašim sportovním výkonům. Společnost však nabízí i řešení přes hlavu a to za stejnou pořizovací cenu.