Sklo na iPad mini 6 zabrání poškození displeje a nestojí mnoho

Sklo na iPad mini 6 zabraňuje poškození displeje tabletu a ani ho na něm nepoznáte. Je lepší si zaplatit pár set korun než mít zkažený den.

Spousta uživatelů mobilních telefonů nedá dopustit na tvrzená skla. Není se čemu divit. Dobře ochrání displej zařízení a pád nebo střet s ostrým předmětem často neznamenají návštěvu servisu. V případě tabletů ale moc zákazníků na ochranu nedbá. Vystačí si s krytem, který může ochránit i přední část. Jistější je ale právě tvrzené sklo.

Sklo na iPad mini 6 je jistota

Nový iPad mini 6 je skvělým tabletem, který v malém těle nabídne vysoký výkon. Je to krásné zařízení a po vzoru iPhonů už má ploché hrany. Displej je roztažený téměř přes celý předek a i to v sobě přináší větší nebezpečí. Cokoliv, co na displej dáte, ho může poškrábat. V horším případě i rozbít a nešikovná manipulace s tabletem dokáže napáchat škody i v případě, když je na něm nasazené pouzdro.

Tvrzené ochranné sklo přesně vyrobené na míru je nejlepším ochráncem obrazovky. V dnešní době je opravdu tenké a nikterak neomezuje uživatele v používání. Pocit z dotyků na displeji je stejný jako v případě obnažené obrazovky. Dokonce se nemění ani pozorovací úhly barvy nebo kontrast a jas displeje.

Společnost Hofi je známá výrobou tvrzených skel na různá zařízení. Můžete se tak setkat s nabídkou pro iPhony, Android telefony, herní zařízení jako je například Nintendo Switch a také větší obrazovky právě tabletů. Hybridní ochranné sklo na iPad mini 6 je dokonalým příkladem takového produktu. Je přesně vyřezáno a v horní části je výřez pro přední kameru. Za pár set korun dostanete spolehlivého obránce a nemusíte se obávat o displej. Výměna této části totiž stojí několik tisíc korun a často výměnu nebude pokrývat záruka. Navíc některé servisy nemusí ještě tímto dílem disponovat.

Podobnou ochranu nabídne jiné sklo a to sice ESR Tempered Glass, které se navíc prodává s aplikátorem. Ten se dodává v podobě rámečku. Jen ho položíte na iPad a přesně do něj vložíte tvrzené sklo. Díky tomu se přesně trefíte a sklo bude perfektně zarovnané na displeji a ne někde jinde.

⏩ Pořiďte další iPad mini 6 příslušenství