Síťový adaptér Ethernet vám přinese stabilní a rychlé připojení k inernetu

Síťový adaptér Ethernet je volitelnou možností, když nejste spokojení se svým bezdrátovým připojením. Wi-Fi nemusí být stabilní ani rychlá a redukce je dobrá pomoc.

V dnešní době je Wi-Fi na každém rohu a už asi není nikdo, kdo by doma neměl bezdrátový směrovač. Je to pohodlné a připojíte snadno zařízení k internetu jako jsou mobily, tablety i další chytrá příslušenství. Pro stabilní přenos a co nejrychlejší proudění dat ale oceníte Ethernet adaptér.

Síťový adaptér Ethernet znamená stabilitu a rychlost

Představte si, že zrovna nahráváte velké množství dat. Jenže ostatní členové domácnosti také na internetu surfují, sledují filmy nebo hrají online hry. V tu chvíli nemusí síť fungovat stabilně a může docházet k poklesům rychlosti. Ještě horší může nastat situace, když s někým komunikujete přes videohovor nebo vysíláte stream. V tu chvíli musí být neustále připojení stabilní.

Jistotu budete mít až s adaptérem. Ten je totiž imunní všemu bezdrátovému rušení. Jen ho připojíte k počítači a do něj pak zacvaknete Ethernet kabel, který míří do routeru. Tím získáte maximální možnou rychlost připojení a také stabilní přenosy dat.

Adaptéry s více porty

Pokud chcete co nejvíc jednoduchou variantu, zvolte prostý adaptér USB-C to Ethernet. Máte jediný port a zapojíte ho do všech počítačů, které mají USB-C port, ale nedisponují Ethernet konektorem.

Ale nemusíte se spokojit jen s jedním portem. Dobrou volbou je Adaptér Satechi s Ethernet konektorem a také třemi USB 3 porty. Připojíte tak k němu i starší zařízení, která měla klasické USB.

A pokud hodláte mít skutečně nekompromisní nabídku portů, poohlédněte se ještě jinde. Například Satechi USB-C Multiport adaptér nabídne skutečně vše. Ethernet, sloty na paměťové karty, další USB-C, 3x USB a také HDMI pro připojení k externímu monitoru.