Nejdražší sluchátka na světě? Zřejmě speciální zlatá edice AirPods Max

Nejdražší sluchátka musí být naprostá špička. Ta od Applu, AirPods Max, jsou rozhodně prvotřídní. Punc úplné exkluzivity jim ale dodá zlato.

Ruská společnost Caviar, známá výrobou luxusních variant populárních technologických gadgetů, dnes oznámila, že v určitém okamžiku v roce 2021 vydá vlastní sluchátka AirPods Max. Hodlá je pokryt čistým zlatem a nabídne je za vysokou cenu 108 000 dolarů (zhruba 2 330 000 Kč).

Nejdražší sluchátka pouze ve dvou kusech

Jejich verze AirPods Max bude k dispozici v bílé a černé barvě, přičemž každá barva bude nabízena v jednom kusu po celém světě. Vybírat tak lze mezi bílým nebo černým základem, který bude navíc ještě pozlacen. Slova společnosti naznačují, že se bude jednat o naprosto exkluzivní verzi sluchátek, protože po celém světě tak bude možné koupit pouhé 2 kusy.

Slovy Caviaru vypadá design z čistého zlata výjimečně elegantně, s důrazem na postavení majitelů a jejich bezvadný vkus. SLuchátka jsou tak zkrátka pro lidi, kteří chtějí být vždy na vrcholu.

Caviar nedávno představil vlastní iPhone 12 Pro, který údajně obsahuje malý kousek původní desky s obvody počítače Apple I, ale toto tvrzení nebylo prokázáno.

Zdroj: Macrumors