Sháníte obal na sluchátka? Žádný problém!

AirPody Applu jsou sice v pouzdře z tvrdého plastu, to ale neznamená, že byste si ho nemohli poničit. Pokud sháníte obal na sluchátka, může přinést i přidanou hodnotu. 

Samozřejmě tím prvním, o co jde, je ochrana. Člověk může být sebevíc opatrný, někdy se ale prostě vše nedaří tak, jak bychom si přáli. Pouzdro vám upadne a poškrábe se, praskne, či jinak poničí. V horším případě se i v důsledku pádu otevře a vy do něho vložená sluchátka ztratíte. Navíc hledání pouzdra se sluchátky v batohu, brašně či kabele také není zrovna to, co chcete dnes a denně zažívat.

Obal na sluchátka a jejich možnosti

Vhodný obal na sluchátka ale nabízí více. Pouzdro na sluchátka AirPods Pro od společnosti Xqisit stojí 299 Kč a dokáže je ochránit před škrábanci a pády. I po nasazení pouzdra lze nabíjet sluchátka na bezdrátové nabíječce. Kryt je přesně vyroben na míru a bude sedět jako ulitý. Víko pouzdra se s ním otevírá naprosto stejně, jako když obal není nasazený, je vidět signalizační LED dioda nabíjení a zespodu se dostanete i k nabíjecímu Lightning konektoru.

O 100 Kč více ale zaplatíte za jeho Eko variantu, což je unikátní kryt vyrobený z ekologicky rozložitelných materiálů. Chrání totiž nejen sluchátka, ale zároveň i životní prostředí. Je odolný a spolehlivý po celou dobu používání a jakmile už jej nebudete potřebovat, jednoduše ho zkompostujete. Průmyslovým kompostováním to může trvat jen 3–6 měsíců nebo v běžném zahradním koši na kompost asi 6 měsíců až 2 roky. Ekologické je i balení. Pouzdro je totiž dodáváno v recyklovaném balení, které je potištěno inkousty na bázi zeleniny.

Pouzdro pro sluchátka AirPods od společnosti Devia stojí 219 Kč a je použitelné pro první i druhou jejich generaci. Je vyrobeno z měkkého silikonu a je zdravotně nezávadné. Vyniká velmi malou tloušťkou, takže sluchátka s krabičkou nijak nenabydou a stále je můžete nosit i po kapsách.

Kromě pouzdra na vaše AirPods získáte i šikovný držák sluchátek. Díky němu si vyndaná AirPods můžete odložit a nemusíte je stále zavírat do krabičky. K tomu obdržíte i karabinu, kterou připevníte sluchátka i s pouzdrem například k batohu nebo tašce či oku na opasek na svých kalhotách.

 Chcete-li maximální minimalismus s trochou toho vtipu, pouzdro pro sluchátka AirPods s motivem King nebo Queen je maximálně jednoduchý a transparentní kryt na 1. a 2. generaci AirPodů. Nechá vyniknout design nabíjecí krabičky a dodá sluchátkům originální náboj. Za cenu 149 Kč je to jasný kup.