Samsung Galaxy Watch Active 2 recenze hodinky chválí a doporučují

Samsung Galaxy Watch Active 2 recenze vychvalují pokračování předchozí úspěšné verze. Co hodinky umí, pro koho jsou a jaké příslušenství k nim dokoupit?

Chytré hodinky od Samsungu jsou ideální možností, jak si propojit svůj Galaxy telefon a mít tak na zápěstí vše podstatné a doslova ihned po ruce. Skvělý AMOLED displej výborně čitelný na slunci, odolnost IP68, nízká hmotnost a spousta příslušenství, kterým můžete hodinky vylepšit nebo doplnit jsou hlavní taháky.

Samsung Galaxy Watch Active 2 recenze pochvalují

A co všechno od Samsungu v podobě těchto hodinek čekat? Je toho spousta a svou cenu si jistě obhájí. Odolná konstrukce je vodotěsná do 50 metrů a vzdorují i pádům. Digitální luneta kolem displeje slouží k intuitivnímu ovládání a nebudete si tak často sahat na AMOLED displej. Hodinky zobrazí příchozí notifikace, nabídnou chytré aplikace a dokážou například i ovládat fotoaparát na vašem telefonu. Díky rychlé a snadné výměně řemínků můžete pásky střídat několikrát za den.

S aplikací S Health se dozvíte spoustu informací o svém zdraví. V telefonu si pak prohlédnete detailní statistiky a budete tak vědět důležité informace o svém srdečním tepu, stravě, kondici nebo spánku.

Příslušenství pro Galaxy Watch

Pro hodinky je k dispozici nespočet různého příslušenství. Mezi ty nejpoužívanější patří jistě řemínky. Měnit je můžete velmi rychle pouhým nacvaknutím. Například řemínek s krytem pro Galaxy Watch je kombinace pevného obalu s vlastním řemínkem. Máte tak perfektně chráněné tělo hodinek a k tomu robustní a flexibilní pásek.

Jestli ale nechcete řemínek a ten váš vám vyhovuje, stačí si pořídit pouze pouzdro na Samsung Galaxy Watch. To ochrání tělo hodinek, ale respektuje nasazený řemínek.

Hodinky tvoří hlavně displej a ten s AMOLED technologií by byla velká škoda poškrábat nebo zničit. Proto se vyplatí na obrazovku nalepit tvrzené sklo. To nijak nezvětší tloušťku hodinek a pevně k displeji přilne. Ochranné sklo na Galaxy Watch za pár stovek ochrání zařízení za tisíce.