Ring Light k mobilu skvěle osvítí vás i snímanou scénu

Ring Light k mobilu je nedílnou součástí všech YouTuberů a všech, kteří chtějí zlepšit svá videa i fotografie. Nabídne dostatek osvětlení pro scénu před i za telefonem.

Ring Light představuje kruhové světlo, které perfektně a rovnoměrně osvítí snímanou scénu. Základní funkcí takového doplňku je osvětlení obličeje, takže ho využijete především na selfie videa nebo fotky. Ale i při snímání zadním fotoaparátem jde výborně použít. Součástí takového světla bývá také stativ a dálkové ovládání.

Ring Light k mobilu jako univerzální zařízení

Jestli bychom měli doporučit nějakou selfie tyč nebo dálkovou spoušť, rovnou bychom směřovali zákazníky ke kruhovému světlu. V drtivé většině totiž selfie tyč, dálkovou spoušť a dokonce i stativ nabídne. Cena není přitom o tolik vyšší a lepší světlo při natáčení a fotografování se hodí vždy.

Kruhové světlo Hoco LV03 je ukázkou takového univerzálního doplňku. Teleskopický stativ vysunete až do výšky 92 cm a můžete ho nechat stát na rovné ploše nebo ho dole chytit a využívat jako selfie tyč. Na těle je odjímatelná dálková spoušť. Propojíte jí s telefonem pomocí Bluetooth a na vzdálenost 10 metrů vyvoláte spoušť. Ta je okamžitá. 

Hlavní funkcí je ale samozřejmě osvětlení. Je plně nastavitelné, ať už jde o intenzitu nebo barvu. V 10 krocích zvolíte požadovanou sílu světla a 56 diod může vyzařovat barevnou teplotu v rozsahu 3000K - 6500K.

Více úchytů, více možností

Pokud ale pokukujete po něčem profesionálnějším, můžete zvolit například Devia Tripod Live Streaming. Toto světlo kombinuje Ring Light s velkým stativem, který pevně vysunete až do výšky 1,7 metrů. Navíc lze na kovovou tyč připevnit až 3 telefony pro snímání ze 3 úhlů zároveň. Výbornou možností je pak i další kovová tyč sloužící k připevnění lepšího mikrofonu.

Ať už pořídíte jakékoliv světlo, vaše videa nebo fotografie budou lepší. Mějte ale na paměti, že světlo dokáže osvítit pouze na omezenou vzdálenost a není tak vhodné například pro natáčení krajiny nebo dalekých objektů.